2777
2789
عنوان

امکان داره3یا4هفته از بارداری گذشته باشه ولی بی بی چک منفی بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست
شما تا کی متوجه شدین من الان ۳ روز بی بی چک میزنم کمرنگ یه خطش امروز نزدم از شنبه میزدم تا دوشنبع&nb ...

من 3 هفته نزدیک 4 هفته از موعدم گذشت بعد بی بی چکم مثبت شد اونم کمرنگ بود

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۳ دی تا الان دیگه باید نشون میداد اگه حامله باشی الان میشی ۷هفته بع پریودی 

پس 100درصدنیستم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
انشالله هستی عزیزم الان دوستمونم گفت بعد ۳ هفته تاخیر مثبت شد 

میخام نباشم..ناخواسته است مشکل تیرویید دارم باید چنماه قبل اقدام قزص بخورم..اگ الان باشم خیلی بدمیشه

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
ازمایش خونم دادی؟

من3دی بایدپریود میشدم.هنوز نشدم..3روزپیش بی بی منفی بود..احتماا حاملگی  هس ینی؟

من3دی بایدپریود میشدم.هنوز نشدم..3روزپیش بی بی منفی بود..احتماا حاملگی  هس ینی؟

اره هس من خودم چارتا بیبی چک استفاده کردم همش منفی بود ازمایش ک دادم دیدم مثبته

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
اره هس من خودم چارتا بیبی چک استفاده کردم همش منفی بود ازمایش ک دادم دیدم مثبته

امروز د یگ خیلی اعصاب خورد شده..سینه هام متورمه خیلی دست میزنم دردمیگیره.نمیدوم علایم حاملگیه یا پریودی😔

امروز د یگ خیلی اعصاب خورد شده..سینه هام متورمه خیلی دست میزنم دردمیگیره.نمیدوم علایم حاملگیه یا پری ...

ی آز بده خب تا از سردرگمی دربیای

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
2810