2777
2789

🎁 یک اتفاق جدید

💸 کسب درآمد در فضای مجازی  روزانه بین 30 تا 100 هزارتومان کاملا تضمینی

✅ بهترین ربات کسب درآمد

‼️ عضو شوید و درآمد کسب کنید 👇

🌐 http://t.me/boqbot?start=200462353

بیزنسی که با جدی نگرفتنش ممکنه روزانه 1میلیون درآمد رو از دست بدید🌸

میخوام یه ربات  بهتون معرفی کنم که خودم تا الان  611هزار تومان ازش درآمد داشتم💰💵😍در کمتر از ۲۰روز..

سندش هم در لینک زیر میتونید مشاهده کنید.👌

yon.ir/PG8Sw

راه کسب درآمد در این ربات خیلی خیلی ساده هست✌️

🔑💸

(🌀هر بیزنسی برای شروع نیاز به سرمایه اولیه داره منتهی اینجا هم کمه حتی کمتر از 1دلار هم واقعا ارزشش رو داره✅)روی دکمه عضویت طلایی بزنید و طلایی بشید

🔰خب الان کاربر طلایی ربات هستید و میتونید در تبلیغات ربات فعالیت کنید و از پلن درآمدیش استفاده کنید.🔓

2⃣الان باید روی دکمه دریافت لینک کسب درآمد بزنید

یه لینک بهتون میده که اون رو باید در اختیار دیگران قرار بدید من خودم اول از دوستام و نزدیکانم شروع کردم که نمونه درآمد هایی بگیرم بعد به غریبه ها با تبلیغات معرفی کردم.⭐️

⚡️خب اگه کسی روی لینک شما بزنه و بیاد داخل ربات طلایی بشه شما ۵هزارتومان میگیرید به همین سادگی.😉

⚡️یعنی مثلا اگه ۱۰۰نفر رو در ربات طلایی کنید ۵۰۰هزار تومان خواهید گرفت.😟

⚡️💥

💎اما راز میلیونر شدن در این ربات هنوز مونده...

اماده اید بگم؟؟...

شما نه تنها از معرفی های مستقیم خودتون ۵هزار تومان میگیرید از طلایی های که در سطح ۲شما هم هستند باز ۵هزار تومان گیرتون میاد...😮💰💰💰

♻️یعنی اگه علی روی لینک شما بزنه و بیاد طلایی بشه شما ۵هزار میگیرید و اگه سارا روی لینک علی بزنه بیاد طلایی بشه علاوه بر ۵هزاری که علی میگیره باز شما هم ۵هزار میگیرید چون سارا سطح ۲شماست.😊😊👌

🔱پتانسیل درآمدی با یه مثال:

شما اگه ۱۰هزار نفر روی لینکتون بزنند و وارد ربات بشن و طلایی بشن ۱۰هزار تا ۵هزارتومان میگیرید یعنی ۵۰میلیون تومان..

خب ممکنه بگید وارد کردن ۱۰هزار نفر مستقیم نیاز به تخصص تبلیغاتی داره و از هر کاربر عادی برنمیاد..

بله ما هم این نکته رو میدونیم پس پلن درآمدی رو جوری طراحی کردیم که شما بدون نیاز به ورودی کردن مستقیم ۱۰هزار نفر بتونید ۵۰میلیون رو بگیرید😍

(به نظر شما ۱۰۰۰تا خودکار رو یه نفره و تنهایی فروختن بهتره یا به ۱۰۰نفر نفری ۱۰تاشو بدیم بفروشند؟

قطعا حالت دوم هم خیلی راحتره هم سریع تر)

خب شما به جای اینکه ۱۰هزار نفر رو خودتون تنها طلایی کنید کافیه نزدیک ۱۰۰نفر رو خودتون طلایی کنید باقی کار رو بسپارید به اون ۱۰۰نفر😉

چون فرقی نداره چه خودتون مستقیم طلایی کنید افراد رو چه تیمتون این کارو کنه در هر صورت ۵هزار رو میگیرید..👌

فرض کنیم ۳ماه طول بکشه شما ۱۰۰نفرو طلایی کنید

۳ماه هم درنظر بگیریم برای فعالیت اون ۱۰۰نفر روی هم تقریبا توی این ۳ماه اونها ۱۰هزار نفرو وارد کنند.

یعنی بعد ۶ماه تیم شما تقریبا ۱۰۱۰۰نفر هست و توی این مدت شما ۱۰۱۰۰ تا ۵هزار تومان یعنی ۵۰میلیون تومان درآمد کسب کردید💸😍💰💰

👌

...🎉

✍موجودی شما به ۱۰هزار تومان به بالا که رسید میتونید درخواست وجه بدید درخواست شما برای ادمین های مالی ارسال میشه و در کمتر از ۲۴ساعت درآمد شما واریز میشه💸

✍مجوز ها:

سایتی که خدماتش در ربات در دکمه خدمات قرار داده شده و اسپانسر ایده طلایی شو هست دارای ای نماد از وزارت صنعت معدن تجارت هست و همچنین لوگو اعتماد فناوری اطلاعات و همچنین لوگو اعتماد درگاه زرین پال.

〽️اثبات پرداختی ها:

💢

〽️مجوز ها در کانال رسمی:

💢

با خواندن این متن دیگه کسی فرصت اولین بدون رو دیگه از دست نمیده و طلایی میشه و لینک کسب درآمدشو میگیره و کارشو شروع میکنه...ولی باز پیشنهاد میکنم قبلش ویس و کلیپ زیر و چنتا ویس زیرشم برسی کنید که با آموزش کامل طلایی شده باشید👇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید