2777
2789
عنوان

خانومهای مشهدی متخصص مغز و اعصاب خوب سراغ دارین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 102115 بازدید | 53 پست
سلام عزیزم. آقای دکتر نعمتی و آقای دکتر فروغی پور کارشون فوق العادس. می تونی از 118 شمارشون رو بگیری من آدرس ندارم ولی می دونم کارشون عالیه!
*****فرشته های زیبای من 91/07/26 خونه ی ما رو روشن کردن*****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خودم میگرینی هستم دکتر روانپزشک هستندرحمانی فر میرم وکیل آباد 16..بعد از ظهر ها میشینه از ساعت 2.5 تا 7
جراح اگه میخوای دکتر خردمند وثمینی
اگه نورولوژ میخوای دکتر قندهاری دکتر نیک نزاد دکتر شهامی که دیر وقت میدن ومن هنوز نتونستم وقت بگیرم...من از دکترم راضیم....
پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
دقیقا تو ذهنم بود همچین تاپیکی بزنم.واسه هفته بعد داریم میایم مشهد.مامان منم دردهای شدید میگرنی داره.تو شهر خودمون که چن تا دکتر رفت فایده نداشت.کسی نیست که میگرنش خوب شده باشه؟خواهشا دکتر خوب تو مشهد واسه سر درد میشناسین معرفی کنیین.خیر ببینین
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

سلام عزیزم

متخصص مغز و اعصاب در مشهددکتر علیرضا رحمانی خوب هستن (احمد آباد، پرستار 1 ساختمان مهر شمارشم 38463948)

عاشق مولانا و غزلیات دیوان شمس(ای یار ما عیار ما دام دل خمار ما  ** **  پا وامکش از کار ما بستان گرو دستان ما) و در حال همکاری با سایت محبوبم دکتر یاب هستـــم پزشکان تهران بهترین دکتر پوست در تهران  پزشکان مشهد - پزشکان اهواز - پزشکان اصفهان - پزشکان تبریز - پزشکان شیراز

باسلام خدمت همه دوستان درحدود4ماه است خانه نشین شدم وعکس. کرفتم دکترمتخصص نظرداده دیسک کمروتنکی کانال نخاع وبایدعمل بشوم؟ولی دوست ندارم اکرکسی ازدوستان راهی برای خوب شدن می داند من را مطلع سازد تلکرم من09339447327 ؟54ساله ازمشهدمقدس

2810