2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قرآن مجید قسم میخورم تا باور کنی 

حدود ۵۰۰ هزار تومن دم نوش نیوشا گرفتم 

طبق رژیمی که کارشناس نیوشا میداد 

ورزش هر روز 

یه کیلو کم نکردم 

برای من هیچی به جز گیاهخواری جواب نمیده 

اما نیوشا یه دروغ فاحش

من خوردم خيلى خوبه البته من در كنارش رژيم ميگرفتم و ورزش هم ميكردم من بيشتر از طعمش خوشم ميومد 😁

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

اونو نمی دونم ولی دم نوش تخم کتان خیلی موثره قیمتی هم نداره نسبت به نیوشا

یه مدت اونو تست کن اگه جواب نداد بعد نیوشا رو تست کن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

نه عزیز دمنوش اونقد تاثیر نداره .

من استفاده نکردم ولی کسایی که استفاده کردن به هیچ عنوان راضی نبودند 

حتی اون خانم بازیگره هم اسمش یادم ندارم اونم گفت با چایی که آدم یهو 50 کیلو کم نمیکنه که . اخه اونم استفاده میکرده . بعد عمل کرد

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

خواهرشوهر من استفاده کرد و وزن کم کرد. اما در کنارش یه دکتر تغذیه مربوط به همین دمنوش نیوشا بهش رژیم غذایی داد. به نظر من اگر دمنوش رو هم نمیخورد و فقط رژیم رو رعایت میکرد وزنش بازم کم میشد.اگر راست میگن بدون رژیم غذایی کاری کنن که دمنوشا وزن کم کنه. همش چرته به نظرم. شما رژیم بگیر  زیر نظر پزشک تغذیه مطمئن باش وزن کم میکنی. شوهر من 20 کیلو کم کرد

نریزین سرم

خداشاهده 18 کیلو کم کردم باهاش

البته ورزشم میرفتم

پک 400تومنیشو خریدم

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
دوستم پانصد تومن پول داد دریع از یه گرم.فقط چون گیاهیه صرر نداره

اتفاقا ضرر هم داره عزيزم. اين دمنوشا اكثرا براى لاغرى و پايين آوردن جذب غذا توش برگ سنا ميريزن، كه باعث تنبلى روده ها و كلى مشكلات بعدش ميشه.