2777
2789
عنوان

امیر علی بغلی شده با تجربه هاش کمک

1644 بازدید | 7 پست
سلام امیرعلی ما 3 ماهش تموم شده ولی به شدت بغلی شده حتی شبا که می خوابونیمش به محض زمین گذاشتن بیدار می شه دیگه کلافه ام کرده نمی دونیم چیکار کنیم لطفا راهنمایی کنید
اگه بتونید عادتش بدید به گهواره خیلی خوبه. شاید یه مدت جیغ بزنه و گریه کنه اما بالاخره عادت میکنه.
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
من نی نی ندارم ، ولی بچه های نوزاد احتیاج به در آغوش مادر بودن و شنیدن صدای قلبش دارن ، تمام بدنی نوزاد با پدر و مادر به نوزاد آرامش میده ، محبتتون رو ازش دریغ نکنین ... در ضمن اولویت با گریه نکردن نوزاده ... اصلا نذارین گریه کنه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام...اسم پسر منم امیر علیه و به شدت هم بغلی.....حتی الان که 8 ماهشه هم همش تو بغله!!!

من وقتی خیلی کوچولو بود میذاشتمش رو پام و تکونش میدادم تا بخوابه و هر وقت میذاشتمش زمین بیدار میشد......بعد از چند بار که اینطوری شد منم همونجوری که جوجوم رو پام بود میخوابیدم تا اینکه بعد از یه مدت یواش یواش گذاشتمش رو زمین....

یعنی باید اول عادتش بدین که روی پا بخوابه بعدش مثل من عمل کنید....
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
عزیزم پسرم من تو این 14 ماه تا حالا چند بار بغلی شده و خب من چند روزی سختی کشیدم تا از سرش بیفته

الانم باید امتحان کنی یا روی پا و یا گهواره و یا کریر و .. ببینی از کدومش بیشتر استقبال می کنه و بعد هم کم کم بغلی بودن را از سرش بندازی
بچه ایی که تا میذاریش زمین گریه می کنه یا سیر نیست ... یا باد گلویش مونده ............. شاید هم ریفلاکس داره ........... از خودم نمی گم تو کتاب خوندم .......... تختش رو شیب دار کنید ...... این جوری راحت تر می خوابه .
نگران بغلی شدن بچه هم نباشید با عشق کوچولوی سالم تون رو بغل کنید .......... دو سه ماهی هم وضعتون همینه ........ وقتی می شینند و غلت میزنند و به 6 -7 ماهگی میرسند بهتر مشند ....... دختر من اینقدر بغلی بود که من احساس یه کانگورو رو داشتم