2777
2789
دو سال پیش دقیقا 9 ربع صبح به دنیا اومدی باورم نمیشه انقدر زود گذشت باورم نمیشه الان دو ساله شدی . باورم منمیشه اون موجود کوچولو که میترسیدم بغلش کنم الان تو خونه میدوو و میخنده و بازی میکنه . باورم نمیشه داری بهم میگی مامان دوست دایم مامان عاشدتم ( عاشقتم ) هیچ کدوم اینارو باورم نمیشه اما میترسم از روزایی که داره عین برق و باد میگذره احساس میکنم نهایت استفادرو از تک تک نفسات تو این دو سال نکردم . ولی اینا ترسای شیرینی مامانم . گاهی وقتا به این فکر میکنم که 18 سالت میشه و وای میسی میگی مامان تو منو نمیفهمی . تو منو درک نمیکنی . تو نسلت با من فرق میکرد . من نمیتونم مثل تو باشم . تنم میلرزه . قلبم میلرزه . میترسم بهم بگی اشتباه کردی اشتباه رفتی قبولت ندارم .
تمام سعیمو میکنم پا به پات جلو بیام پا جای پات بزارم دلم و جای دلت بزارم دستم و کنار دستت . کاش بتونم مادر خوبی برات باشم . کاش بتونم .
تولدت مبارک دختر خوشگل 2 ساله من . عاشقونه دوست دارم .
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس
آپلود عکس

ببخشید اینجا نوشتم نمیدونم چرا خیلی بغض داشتم :(
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله هم خودت و هم دختر نازت یه زندگی سرشار از شادی و خنده پیش رو داشته باشی و یه روز به همه این نگرانی ها بخندی.

من با اینکه هنوز خدا نخواسته مامان بشم ولی میتونم درک کنم که نگرانی از آینده بچه یعنی چی!
ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
هزار ماشالا خیلی نازه تولدش مبارک

مطمئن باش براش کم نمیذاری و مطمئنم یه روز تو ١٨ سالگی تو چشمات نگاه میکنه و میگه مامان عاشقتم که دوستمی و مامانم

امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشین
دینا امروز انقدر دلم گرفته بود یاد خاطره زایمانم و اون روزای بارداری میفتادم میگفتم چه زود دوسال شد
وای یه روزم میگم واییییییییییییییی چه زود 20 سال شد
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
تولدش مبارک120 سال زیر سایه پدر و مادر زنده باشه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ
مرسی دوستای گل مهربونمممممممممممممممممممممممممم مامان خانومی مرسی عشقم
مرسی میترای عزیزم خدا از دهنت بشنوه
2810