2777
2789
مقدمه:
برای همه ما پیش آمده است که از دست این جنس ذکور دوست داشتنی به عذاب آمده باشیم و قصد کنیم تا کلافه اش کنیم. در این جا این جانب به کمک هم جنسان عزیز آمده و راهنمایی عملی برای شوهر آزاری گرد آوری کرده ام. هر چند مسلما راه حلهای پیشنهادی بنده به 1001 نخواهد رسید و در این زمینه نیازمند یاری دوستان هستیم و از همین جا دست شما را که به قصد خدمت به حال آمدن جگر دوستان می کوشید و راه حل ارائه می دهید می فشاریم:
پیش از وارد شدن به بحث ذکر چند نکته برای رفقا ضروری است:
1- دوستان ذوق زده نشوید. یک دفعه ای همه راه حلها را روی شوهر بیچاره پیاده نکنید. در غیر این صورت مسوولیت عواقب احتمالی و این که به جای یک شوهر ذله یک شوهر دیوانه روی دستتان بماند به عهده شخص شمای عجول خواهد بود.
2- در پیاده کردن نقشه های ارائه شده همیشه دمای مغز شوهر را در نظر داشته باشید. آمپرش می زنه بالا!!!
3- در اجرای آن دقت کنید و عینا از روی نقشه حرکت کنید.
4- عواقب بعضی از نقشه ها واقعا به خلقیات کلی و یا حتی همان روز شوهر شما بستکی دارد. بهتر است در روزهای ابری و توفانی از اجرای نقشه منصرف شده و ذله کردن همسر را به روز دیگری موکول نمایید. به معنای دیگر: در که نمی ره حالا امروز نشد یک روز دیگه.
5- دقت داشته باشید که عوارض و عواقب مترتب بر اجرای این نقشه ها ممکن است بسیار شدید باشد. این نکته خصوصا مد نظر دوستانی قرار گیرد که ارائه دهنده نقشه هستند. لطفا خطرات احتمالی را ذکر نمایید تا خدای نکرده از فردا با سیل زنان کتک خورده و طلاق گرفته مواجه نشویم.
6- در نهایت ذکر این نکته ضروری است که نویسنده هیچ گونه مسسولیتی در قبال راه حلها و عواقب آنان را نمی پذیرد.
پی نوشت: این تاپیک کاملا طنز است. در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید. به عبارت دیگر: جون مامانت نترکونش شوخیه
پی پی نوشت: نویسنده آمادگی خود را جهت راه انداختن تاپیکی با موضوع 1001 راه برای دق دادن مادر شوهر اعلام میدارد.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق است به کدبانو و دوستان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا بگو عزیزم من که مشتاق شدم
به نام خداوند مهربان که عشق و علاقه او در بدن من جاریست خداوند کائنات که بهترین ها را برای من می خواهد. من سرشاز از عشق و محبتم. هر آنچه که مرا ناراحت و خشمگین کرده چه در گذشته و چه در حال آزادانه رها می کنم و می بخشم . من فرزند تابناک خدایم. من 58 کیلو هستم هستم هستم!!! من سالم و خوشبخت هستم هستم هستم !!! LilySlim Weight charts
2810