بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله برای بچه ها و بالای ۶۵ سال باید حتما بزنن بیشتر برای مننژیته ولی رو عفونت های گوش و ریه هم تاثیر داره من برای پسرم از دو ماهگی زدم که چهار نوبت بود ۲:۴:۶:۱۴
وگفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود وبه معصیت من از من خشم گیرد پس اوخود در بند من است تا من چکنم....
ممنون از جوابتون. پس از دو ماهگی باید بزنم . نمیدونستم برای افراد مسن هم واجبه . دقیقا از چه ...
از دو ماهگی بزنید بهتره ولی کسانی که نزنن دیرترم میشه بزنن مثلا اگر دو و چهار و نزنید فقط شش و چهارده رو می زنن یا افراد بالای دو سال باید پرونار ۲۳ بزنن چند بارش و نمی دونم بیشتر واکسن مننژیته که رو عفونتهای گوش و ریه هم تاثیر داره من که پسرم بدنیا اومد دکترش بهمون توصیه کرد قبلش اطلاعاتی نداشتم و گفتن همه کشورها الزامیست به جز ایران وچند کشور دیگه که به خاطر هزینش تو واکسیناسیون قرار ندادن ولی پزشکا دارن تلاش می کنن که تو واکسیناسیون اجباری بشه،، خیلیم سخت گیر میاد بخاطر تحریم
وگفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود وبه معصیت من از من خشم گیرد پس اوخود در بند من است تا من چکنم....
سلام من یک سایتی رو می شناسم به اسم پرسان که مشاورای خیلی باتجربه ای داره (همون مشاورای سایت تبیان هستن که حالا در قالب سایت پرسان فعالیت می کنند) و قطعاً تو این مورد هم میتونه کمکتون کنه تو پرسان هم میتونی از تجربیات دیگران استفاده کنی و هم میتونی خودت اگه تجربه ی به درد بخوری داری با بقیه به اشتراک بگذاری