2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم دوست داشت بچمون پسر بشه اما دختر ه !!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 13217 بازدید | 32 پست
اتفاقا منم بهش گفتم که جنسیت رو مرد تعیین میکنه نه زن میگه همه اسباب بازیهای بچگیمو واسش نگه داشته بودم حتی اشکم تو چشاش جمع شد بچه ها دلم واسش سوخت اون نمیگه تقصیر تو که دختر شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم شوهرم وخانوادش شدیدا پسر دوستن وهمشون پسرند اما من بچم دختر شد اوایل دلش میخواست پسر باشه ولی الان که چند ماهشه ومیخنده شوهرم عاشقشه .هیچ نگران نباش با یه خنده خودشو حسابی تودل باباش جا میکنه فقط صبرکن.تازه دیروز میگم دلم میخواد بچه بعدیم مم دختر باشه میگه اگه مثل این گلم باشه دوست دارم صدتا دختر داشته باشم.
آقایون همینجورین . من وقتی بچه اولمو حامله بودم شوهرم دائم میگفت .حال پسرم په طوره. پسرم خوبه و ازین حرفا. زد و دختر شد .جونشو الان واسه این دختر میده. من دوتا پسرهم دارم . ولی نگین یه طرف اون دوتا یه طرف . ستاره تو آسمونم بخواد براش مهیا میکنه.
خواهرای من! یادتون نره ما زنا اول یه آدمیم با همه ی دلمشغولیای یه آدم، بعدش یه مادر و یه همسر.
چندسال پیش زنی رو دیدم توی اتوبوس گریه میکرد بهش گفتم چی شده؟ گفت دو تا دختر داشتم که دوباره باردار شدم سونو رفتم گفت دوباره دختره شوهرم پسر میخواست هی میگفت اگه دختر بیاری دستتو میشکنم هر روز بهم همین حرفو میزد حالا بچم به دنیا اومده پسره ولی یک دست نداره.
شوور عزیزم اگه اومدی نی نی سایت سرک بکشی بدون خیلی عاشقتم.!!!!
عزیزم از بارداریت لذت ببر و خدارو شاکر باش خیلیها تو همین نی نی سایت منتظر یه فرشته اند که خدا بهشون هدیه کنه چقدر سختی های زیاد و هزینه های سرسام آوری رو متحمل میشن و ماههای زیادی انتظار میکشن اما نتیجه نمیگیرن .از هدیه ای که خدا بت داده خوشحال باش.
شوور عزیزم اگه اومدی نی نی سایت سرک بکشی بدون خیلی عاشقتم.!!!!
عزیزم خیلی به این موضوع اهمیت نذه اشاالله بعدی ولی مطمئن باش خودش با اومدنش چنان جایی تودل شوهرت باز میکنه که نگو
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
در این مورد زیاد با شوهرت صحبت نکن که بیشتر از این حساس بشه خواست خدا بوده ناشکری نکنید دختر خیلی خوبه
هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست ; زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد ; ای کاش من هم مثل او به خدایم ایمان داشتم.....
من دو تا دختر دارم شوهرم که سهله خودم عاشق پسر بودم خانوادمون هم همه دختر دارند. فکر کن ...........
حرف دیگران و حتی نظر شوهرم بکنار خودم میخوام با روشهایی که هست برای سومی اقدام کنم که پسردار بشم. مگه عهد بووووووووووووووووووووقه که نگران جنسیت بچه باشی هر جنسی که بخوای به روشهای الان میتونی داشته باشی.
2810