2777
2789
عنوان

حق با کی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 27 پست

مادرت درست میگه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاگرد داره 

بیچاره چجور ۴ ساعت منتظر بمونه😕من باشم گیس ت میبرم😐

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بله کارت اشتباه.البته منم بودم دلم میخواست شوهرم ببرم ولی خب بازم اگر خودش راضیه عیبی نداره

خودش راضی روز اول گفتم بهش حالا یه سنگ میندازم ببینم چی میگه که قبول کرد

حالا حتما باید با یکی بری؟ اسنپ که داری میگیری ، خودت برو بدون شوهرت! 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خب حتما از اول بهش یاد ندادی 

اره دیگه واسه همین گفتم شوهرت وظیفه ش  ببره .منم اویل دلم میسوخت میگفتم تو به کارت برس من خودم انجام میدم الان پرررررررو شده 

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **