2777
2789
عنوان

حق با کی هست

293 بازدید | 27 پست

من پنج سنبه عروسی خواهرم قرار فردا برم آرایشگاه موهامو رنگ کنم کارای دیگه آرایشگاه هم به خونمون خیلی دور میشه شهرک غرب من شوهرم ماشین نداره موتور داره بهش گفتم میخوام خودت منو ببری قبول کرد گفت باشه اسنپ میگیریم میریم گفتم ۴ ساعتت کار دارم اونجا گفت باشه به پارکی جایی پیدا میکنم منتظر میمونم کارت تموم بشه حالا مامانم زنگ زده با عصبانیت که چرا شوهر بدبختو میخوای از کار بندازی آخه شوهرم مغازه داره بیاد اونجا ۳و۴ ساعت پست در منتظرت باشه شوهرت کردی برده خودت گناه داره با آبجیت که داره میره برو آخه ابجیم هم همون آرایشگاه میره شوهرش هم ماشبن داره میتونستم با اونا بدم ولی خب دوست داشتم شوهرم ببر منو حالا مامانم با این حرفاش باعث شد فکر کنم که نکنه واقعا کارم اشتباه؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب راس میکه 😐

تو دیگر خوب نخواهی شد ...تا آخر عمردرگیر من خواهی بودو تظاهر می کنی که نیستی... مقایسه تو رااز پا در خواهد آورد... من می دانم به کجای ---قلبت--- شلیک کرده ام .... تو دیگرخوب نخواهی شد...

اینارو بیخیال چه شوهر خوب و صبوری داری که حاضره۴ساعت تو پارک منتظرت بشینه  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بله کارت اشتباه.البته منم بودم دلم میخواست شوهرم ببرم ولی خب بازم اگر خودش راضیه عیبی نداره

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)

حق با مامانت.اگه وضعیت مالیتون هم خوبه که هیچی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.