2777
2789
عنوان

نحوه برخورد من با خانواده همسر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 20186 بازدید | 202 پست

به نظرم روز اولی باید حسن نیت عروس به خانواده شوهر ثایت بشه یعنی حس کنن براشون ارزش قائله ودوستشون داره ونیومده پسرشون رو از چنگشون دربیاره من ده سال جنگیدم تا بهشون ثابت شد که دارم پسرشونو خوشبخت میکنم .

بعدم سیاست خیلی مهمه .مثلا از روز اول نه خیلی مثل غریبه ها باشیم ونه مثل کوزت باشیم چون اونموقع اگه یه روز کار نکنیم ازمون دلخور میشن .

بعدم هر وقت ازشون دلخور شدیم سریعا بهشون بگیم ودلیل رفتارشون رو بپرسیم نه اینکه گله رو پیش شوهر ببریم نه تنها حلش نمیکنه بلکه یه دعوایی بینتون شکل میگیره

اگه ازمون خوششون نیومد گله نکنیم خب علاقه اجباری نیست خودمونو سبک نکنیم یه مدت زمان بدیم بهشون .

بعدم صبور بودن خیلی کارسازه .یادمون باشا اگه خوشبختی میخواهیم باید صبوری کنیم .

سلام

عزیزم همه خانواده ها مثل هم نیستن و نمیشه نسخه عام پیچید ولی 3 تا نکته اصله: 

اولا نگاه کنین هرجوری باهاتون بودن باهاشون باشین:)

دوما این نکته رو در نظر بگیرین که شوهر شما پسر اوناس و شما هم پسردار بشین وقتی بزرگش کردین باید عروس بگیرین پس هرجور دوست دارین عروستون باهاتون باشه(فرض کنین اون رفتار منطقی یا غیر منطقی رو شما انجام دادین حالا عروس چه کار کنه به نظرتون قابل قبوله چیا رو نکنه قابل قبول نیست)باهاشوم باشین

سوما لطفاتون و کار کردناتون بگیر نگیر و یه بار بکن یه بار نکن و با توجه به رفتار بقیه باشه، اینطور نباشه همه مشغول باشن شما نشسته باشین براتون آماده کنن و برعکس، تا وظیفه نشه😏

رابعا سعی کنین به حریم خصوصیشون احترام بگذارین و اجازه ندین اونا هم زیادی حریم خصوصیتونو نقض کنن؛ خیلی چیزا هست که ربطی به شما نداره پس بیخود سرک نکشین و برعکس اجازه هم ندین اونا و حتی شوهرتون تو مسائلی که بهشون مربوط نیس دخالت کنن😎

خامسا هر کی هرچی گفتا اگه میشه محل نداد و خیلی ناراحت نمیشین که محل ندین یا بگین" چشم" یا "حالا با آقا صحبت میکنم ببینیم چی میشه" و ... و بعد کار خودتون رو بکنین ولی اگه خیلی ناراحت شدین و قراره تو دلتون بمونه همون جا جوابشو بدین؛ مثلا اگه وسط دعوا که حقم با شماس هی گفتن پسر ما به به س و اینا برگردین بگین بله پسر شما خوب ولی منم زن بدیم؟ منم خوب بودم!😔😇

سادسا از اونی دلخور باشین که بهتون بدی کرده نه بقیه! مثلا اگر خواهر شوهر بده با اون رفتارتون متناسب با خودش باشه ولی به خاطر اون با بقیه تا چیزی نگفتن بد نشین:)

سابعا خوبه با خاندان شوهر رفت و آمد کنین تا از خودشون چیز میز یاد بگیرین تحویلشون یا تحویل شوهر بدین😉

:)

و در آخر دعا کنین هر کی آدمای مثل خودش به تورش بخورن😉

برای خانواده شوهر منم دعا کنین خدا زیادشون کنه انصافا تا الان که خیلی خوب بودن:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خونه مادرشوهرم در حد معمول کار میکنم اما جاریم همش میخواد نشون بده خیلیییی کار میکنه  خواه ...

یه بار ماادر شوهرمتم همچین غلطی  تورو کرد منم  جلو جمع خودشون گفتم  برادخترت  هم همینو میگی واز داماد اینو میخوای که از پسرت انتظار داری   بعد کلا لال شد

من خونه مادرشوهرم در حد معمول کار میکنم اما جاریم همش میخواد نشون بده خیلیییی کار میکنه  خواه ...

خاک بر سر جاریت کنند که اینقد پاچه خوارو بدبخته همین جور ادما توقع مادر شوهر و خاندان شوهرو زیاد میکنن میخوان بگن ما خیلی مهربونو به فکر بقیه هستیم

خدایا شکرت  

مادرشوهر من که خیلی ماه امروزم براش ی کادو سفارش دادم گفتم تا رسیدم بیارن دم خونه 

اگه کسی نمیدونه سلیقه اطرافیانش و دوستاش چیه پیشنهاد میکنم تو این سایت برید قشنگ راهنمایی میکنن که چی مناسب چه سن و سلیقه ایه 

بابام خیلی مهربونه میگه وقتی دارم چرا بچم تو سختی زندگی کن  خودم هم به این نتیجه رسیدم که محبت ...

خوبی ک از حدبگذرد نادان خیال بد کند

من هرجا نظر میدم نظر خودمه طرز فکر خودمه لطفا ریپلای نکنین جواب بدید من سوال استارتر جواب دادم نه به شما دوست عزیز

عزیز دلم من از شرایطتون کاملا اطلاع ندارم ولی خودم تو خیلی مواقع به فامیل همسرم محبت کردم در عوض بدی دیدم چون هیچ وقت نخواستن که ببینن بعضی وقتا احترام میزاری در عوض بدی میکنن چون وقتی مهربونی میکنی بیشتر حرص میخورن ،چون دوست دارن پروندتو سنگین تر کنن، چون دوست ندارن پیشِ همسرت عزیز بشی، حتی این مهربونیِ تو رو در قبال بی احترامیشون یه شکست میبینن،

به خاطر اینکه بعضی وقتا همسر آدم وقتی ازدواج نکرده خیلی به اونها اهمیت میداده حالا صاحب یه زندگیه و شرایط زندگیها سخت شده و نمیتونه به اونها هم از لحاظ مالی یا محبتی،محبت کنه،و اینکه

زمانی که مادرشوهر با شوهر خودش مشکل داشته باشه خیلی سخت تر میشه ،چون با یکی از پسرهاش که اونو از همه لحاظ پوشش میدادِ ازدواج میکنه، ازدواجی که فقط رابطه جنسی توش نیست ،و وقتی با پسرش شما ازدواج میکنید ،حس میکنه شما پسرشو ازش دزدیدین و هر چی تلاش میکنین میبینین فایده ای ندارِ ،چون اگه حتی شما از روی مهربونی هم بهش محبت کنید باور نمیکنه فکر میکنه از رو سیاست و مهرطلبی این کارو میکنید،ولی مادرشوهر یا پدر شوهر های ما نمیدونن که با این بی حرمتی هاشون باعثهِ بهم خوردن کانون خانواده میشن ،مثل این میمونه که ما یه لونه ای داریم که اونا دارن زیرش و با کبریت روشن میکنن و به آتیش میکشن،ولی درسته بهشت زیر پدرو مادرهای ماست ولی نه هر پدر مادری،پدر مادری که راضی به دیدن خوشبختی فرزندانشون نیستن قطعاً پدر و مادر خوبی نیستن،

وقتی مادر شوهر خودخواهِ و میخواد به رُخِ عروس بکشه که پسرِ من ،منو بیشترِ تو دوست دارِ این وسط همسرِ آدم باید سفت و محکم بر گردِ بگه مادرِ من زنِ من کنارِ منِ، تو خودت شوهر داری،بعضی وقتا مادر و پدر انقدر به بچه هاشون از بچگی میگن زن که زیاد میشه گرفت ،مادر و پدرن که همیشه بر آدم میمونن ،باعثِ این میشن همسر آدم اولویت هاشو از هم تشخیص نده قطعاً تو زندگی اولویت اول همسر آدمِ،نه بچه ، نه خانواده نمیتونن جای همسرِ آدم و بگیرن ،چون شما با همسرتون تا ابد کنار هم میمونید ما باید انقدر با همسرمون یار باشیم و به هم وفادار و با گذشت باشیم که حتی بچه ها تون نتونن سواستفاده کنن، و اینکه همیشه اگه از دسته خونواده همسر ناراحت میشید خودتون جواب ندید همسرتونو بفرستید جلو با مهربونی، کارِ بدِ اونها رو گوشزد کنه ،اینکه همسر بگه خودت هر کاری میخوای کن ،مثل این میمونه که شما رو با دسته خودش تو آتیشِ اونا انداخته ،درست نیست این کار، به خاطر اینکه خودش و شیرین کنه،همیشه وقتی میبینید بهتون احترام نمیزارن رابطتونو باهاشون رسمی کنید سالی یکی دو بار برید ببینیدشون در حدِ سلام علیک،ولی بازم میتونید درون رابطتون یه رابطه جدید باز کنید باهاشون با احترام صحبت کنید اگه دیدید دوباره تکرار میکنن یا جنبه ندارن جیغ جیغ راه میندازن این از ضعفِ خودشونه چون یه انسان بالغ اشتباهاتشو قبول میکنه و معذرت خواهی میکنه این رشد عقلی و فکری و شخصیتیِ یه انسان و نشون میدِ اگه با خوبی گذشت پرونده های قبلی و ببندید و رابطه رو یه خرده نزدیک تر کنید، ولی بازم رعایت کنید ، و اینکه جلوی همسرتونو اگه خواست بیشتر برِ اونارو ببینه نگیرید، چون همه ی ما انسان ها استقلال داریم اصلا درست نیست که جلوشو بگیرید چون اعضای خونوادشن ،هر کسی خونوادشو دوست دارِ ،ولی به همسرتون یاد بدید زمانی که رفت اونجا خواستن از شما بد بگن بهشون بگه من دوست ندارم راجع به این موضوع صحبت کنم ،من برِ اینکه دلم براتون تنگ شده بود اومدم ببینمتون ،این درست ترین راهِ و به همسرتون هم اعتماد داشته باشید، همیشه به همسرتون صفتِ مهربونی بدید البته اینم بدونید خونواده همسرم همینطورن وقتی شما قلباً به اونها خوبی کنید اونا چاره ای جز تسلیم شدن ندارن ،این تو همه ی ما انسان ها یکیِ ،سرِ همسرتون رو نخورید به هیچ عنوان سرِ کارهای اشتباهِ خونوادش، چون مثل این میمونه یکی از بچه هات شلوغ کنه اون یکی رو تنبیح کنی این کارِ انسان دوستانه ای نیست .

رابطه دوطرفه هست بستگی به اخلاق هردوطرف داره ممکنه یک طرف اخلاقای خاصی داشته باشه که حتی احترام و محبت رو درک نکنه پس بهتره همیشه با خانواده شوهر زیاد صمیمی نشید وراجع به مسایل معمولی باهاشون صحبت کنید تا میتونید مشکلات زندگیتون با همسرتون رو اصلا بهشون نگید همیشه جلوی اونا با همسرتون خوب باشید حتی اگه با هم قهرید

من با اینکه با زنداداش های خودم صمیمی هستم و مثل خواهریم اما چون خواهر همسرمو میشناسم دیگه باهاش صمیمی نشدم چون به ضررم بود

بهتره روابط با خانواده همسر محترمانه باشه و نه صمیمانه

2810