2777
2789
عنوان

نحوه برخورد من با خانواده همسر ...

| مشاهده متن کامل بحث + 20185 بازدید | 202 پست

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کار کردن کوزت باشید در جواب دادن لال درشنیدن کر درمقابل هرسخنی فقط چشمممممم بگویید😑 هرروز به ...

این کارارو بکنیم وظیفمون میشه که..من دیشب به مادرشوهرم میگم اینقدر جلو بقیه بهم کار نگو اما امروز جلو مامانش و دخترش گف لطفا ناهارو درست کنید من دستم بنده خیلی بهم برخورد قبلشم من از مهموناش پذیرایی کردن خوده مامانش بیشتر لجمو درمیاره هی بهم کار میگه پشت سرم حرف میزنه به دخترش میگه چرا عروست یعنی من کار نمیکنه

ـ هیچوقت همسرمون رو تنها نفرستیم خونه‌شون اگرم رفتن دیگه سر و صدا راه نندازیم.  ـ مناسبت‌ه ...

ازدواج که کردیم مامان بزرگش مخالف بود ولی مامانش حرفی نداشت با شوهرم ازقبل اشنا بودیم حالا برای اینکه مامان بزرگه مخالف بودو ازدواج کردیم با من لج میکنه هی به دخترش میگه چرا عروست کار نمیکنه یه مسافرت که میریم اینقدر توقع کار کردن داره که کوفتم میشه دیشب به مادرشوهرم گفتم اینقدر جلو بقیه به من کار نگو امروز دوباره گف پاشین ناهارو درست کنین اینام یاد گرفتن ازش دومادش به من میگه بچمو جم کن مامانش به من میگه رختارو جم کن دارم دیوونه میشم دیگه

2805
بین اعضای خانواده نباید دخالت کرد،مثلا اگه همسر پولی ب خواهرش میده نباید دخالت کنیم ک چرا بهش دادی ح ...

ازدواج که کردیم مامان بزرگش مخالف بود بعد مامانش حرفی نداشت با شوهرم ازقبل اشنا بودیم حالا برای اینکه مامان بزرگه مخالف بودو ازدواج کردیم با من لج میکنه هی به دخترش میگه چرا عروست کار نمیکنه یه مسافرت که میریم اینقدر توقع کار کردن داره که کوفتم میشه دیشب به مادرشوهرم گفتم اینقدر جلو بقیه به من کار نگو امروز دوباره گف پاشین ناهارو درست کنین اینام یاد گرفتن ازش دومادش به من میگه بچمو جم کن مامانش به من میگه رختارو جم کن دارم دیوونه میشم دیگه

ازدواج که کردیم مامان بزرگش مخالف بود بعد مامانش حرفی نداشت با شوهرم ازقبل اشنا بودیم حالا برای اینک ...

انشاالله اینام درست میشه عزیزم⁦❤️⁩ درکت میکنم

چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿💕

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

2810