2777
2789
عنوان

دندون در اوردن

1831 بازدید | 20 پست
نی نی من داره دندون در میاره تا وقتی خوابه ارومه تا بیدار میشه گریه میکنه بشدت تب هم نداره که بهش قطره بدم ژل هم میزنم فایده نداره کمکم کنید مامانا چکار کنم؟
زندگی لبخند زیبای کیمیاست
کمی ماهیچه بپز البته نه خیلی زیاد ، بعد بذار دهنش گاز بزنه خودت هم مقویه هم باعث میشه دندونش نیش بزنه
وقتی بیاد بیرون راحت میشه
باهاش بازی کن و سرگرمش کن که حواسش پرت بشه میتونی ببریش حموم آب بازی کنه
اگه خیلی بیتابی میکنه و آروم نمیشه بهش استامینوفن بده کمی دردش آروم بشه اما زیاد نده یکی دوبار
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دختر ن تو 8 ماهه ولی دندون در نیاورده اما خیلی بی قراره
ژل میتونی بزنی
هویج بذار تو یخچال سرد شه بده دستش
اب پیاز هم می گن خوبه

من البته ژل امریکایی خریدم اما انقدر اولش میسوزونه که بچم کلی گریه می کنه دیگه نزدم 12000 تومنم پولشو دادم
CafeMom Tickers
سلام به مامان های مهربون

آریسای منم 7 ماهش تموم شد هنوز دندون درنیاورده ،نگران نباشید تا جایی که من میدونم هر چقدر دیر دربیاد بهتره، هر بچه ایی با سیر رشد خودش درمیاره ولی حداکثر تا 12 ماهگی اولین دندون باید نیش بزنه
2810