2777
2789
عنوان

بزرگ کردن بچه به تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4937 بازدید | 52 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
امیدوارم هفته خوبی پیش رو داشته باشید.
.......................................................
اگر دنبال لباس راحتی با طرح و رنگ و سایز مختلف برای عید کوچولوهاتون هستید و چون میخواید چند دست بخرید براتون مهمه که قیمتش مناسب باشه و البته کیفیتش خوب،وبلاگ مارو از دست ندین.
www.ninipoosh.blogfa.com
..................................................
اگر دنبال لوازم سیسمونی برای نی نی نازتون هستین و مخصوصا چون باردارین شرایط بیرون رفتن از منزل رو ندارید و میخواید برای نی نی تون خرید کنید و لذت ببرید وبلاگ مارو از دست ندین(البته خواهش میکنم قیمتها را مقایسه کنید...خودم تو سایت چند تا فروشگاه و وبلاگ بهتون معرفی میکنم که قیمتهاش خیلی با قیمتهای من فرق میکنه)
www.sismoonishop.blogfa.com

ارسال به همه جا با کمترین هزینه

اینم آدرس کلوپ اگر سوالی داشتین
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=18057&ChatDate=5-12-1391
ممنون از توجهتون
.......................................................................................
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...
2805
مامان امیر علی، انشاالله خدا بسرتو برات نکه دار، یکی از دوستام وقتی نی نیش ٢٨ روزه بود همسرشو از دست داد، خوانواده همسرش تا دو سال بجه رو میبردن دادکستری به مامانش میدادن اونم هفته ای یه بار، تازه هر ماری بخواد براش بکنه باید از بدرشوهرش اجازه بکیره، خدارو شکر شما همجین مشکلی نداری عزیزم
و اینک شوی شرق تهران مامان سروش و دوستان (برای مامانا هم یه عالمه لباس و..... داریم)

زمان : جمعه و شنبه همین هفته از ساعت 11 صبح تا 6 بعدازظهر

مکان : تهرانپارس _خیابان فرجام غربی بین میدان صدم و خیابان 45 پ 699 طبقه دوم واحد 7

نمونه کارهای جدید رو تو وبلاگ ببینین http://niiniicenter.blogfa.com/

09381554314
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314