2777
2789
عنوان

بزرگ کردن بچه به تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 4937 بازدید | 52 پست
به جای اینکه راهنماییش کنید بهش تلقین می کنید که جقدر مشکلش بزرگه؟؟؟؟؟و شما خیلی خوش بختیت که جای أون نیستید،،،،،،،
عزیزم خواهر منم شوهرش فوت کرد زمانیکه ٢تا بجه داشت اولش سخت بود ولی با روجیه بسیار قوی بجه هاشم بزرگ کرد الأنم خیلی موفق هستن به دلسوزیهای أطرافیان هم أهمیتها نده،،،،،،،،
دخترم غزل هدیه است از اسمان 91/5/10
مامان امیر علی می دونم خیلی سخته ولی خدا رو شکر کن که پدر و مادرت کنارتن و ازت حمایت می کنن. من که می گم سعی کن همه عشق زندگی تو به پسر گلت بدی . تو الان مسولیت خیلی سنگینی داری . باید بهش انرژی مثبت بدی و کاری کنی تا اون زیاد جای خالی باباشو حس نکته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رحمتش کنه و بهت صبر بده
خیلی سخت و درد ناکه

ولی باید قوی باشی و به خودت ایمان داشته باشی دستت رو بزاری روی زانو خودت و بلند شی

ت
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
2805
خدا پدر و مادرت رو نگه داره برا و سایه خودت بالای سر پسرت باشه ایشالا همیشه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
اگه میشد سر کار هم بری خیلی خوب بود برای روحیت می گم البته یه پیشنهاده
مرسی بچه ها.راستش خودمم خیلی از ترهم بدم میاد.اماراستش دلم میخوادبدونم شماها که شوهراتون کنارتونن چنددرصد تو بزرگ کردن بچه کمکتونن؟البته منظورم موارد غیراز موارد مالی هست.بنظرتون من مثلا وقتی میخوام برم خرید یا کمی استراحت کنم یا............چیکارکنم؟
قربونت برم فکر کردی شوهرای از صبح تاشب میشینن برامون بچه نگه میدارن
نه قربونت برم
من یه خرید هم بخوام برم شوشو خونه باشه میگه ببرش با خوت
خیل خیلی بهم محبت کنه 1 ساعت بعد از سرکار اومدن نگهش داره اون هم با کلی منت تازه پای کامپیوتر شوشو بازی میکنه این هم نگاهش میکنه
تازه هر ف بده بزنه میگه از تو یاد گرفته بلد نیستی تربیتش کنی
من واسه کوچیکترین کار هم باید با خوم ببرمش
واسه استراحت هم مگه نمیگی پیش مامانت هستی میتونی بسپاری بهش
روزها جمعه میرم کلاس زبان از 11 تا تا 2 نگهش میداره هزار بار منت میزای سرم
که من صبح مجبور شدم از خواب بیدارشم تو بری کلاس
نمیدون آخه ساعت 11 لنگه ظهر یا صبح
2810