2777
2789
بچه هاشون شب ادراری داشته باشه ؟ دخترم مهر 88 هست یه ماهی میشه دچار شب ادراری شده ولی قبلا خودش مارو بلند می کرد میگفت چیش دارم اما الان نه بیدار میشه وهم دجار شب ادراری شده لطفا راهنمایی کنید از دارویی نتیجه گرفته اید؟ یا از روشی که موثر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر کنم چیزی نگرانش کرده. از چیزی ترسیده. نباید شب اداری داشته باشه توی این سن.

بهش بیشتر توجه کن و کشف کن که از چی می ترسه.

توی اتاقش تنهاست یا با شما می خوابه؟
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
سلام

تا قبل از سن 6-7 سالگی اصلا مشکل شب ادراری ندارن بچه ها.. یعنی اسمش شب ادراری نیست و نیازی به دارو و درمان هم نداره..

به هیچ عنوان نباید بچه رو دعوا کنید

تنها راهش اینه که نصفه شب خودتون بیدارش کنید و ببریدش دستشویی.. مطمئن باشید که دوباره خوب میشه..

شاید در طول روز اونقدر خسته میشه که خواب شبش خیلی عمیق میشه و بیدار نمیشه موقع جیش..

پسر من هم اگر نصفه شب(3-4 صبح) بیدارش نکنم جاش رو خیس میکنه... دکترش هم گفت تنها راهش فعلا بردنش به دستشوییه..

فقط سعی کن که حتما بیدار بشه و توی خواب دستشویی نبرش... اینجوری مغزش یاد میگیره که موقع دستشویی بیدار بشه...
Lilypie Pregnancy tickers
پسر منم تازه 4 سالش تموم شده ولی تقریبا 1 هفته ای میشه که دیگه شبا جیش نمیکنه . 3 سالگی از پوشک گرفتمش البته فقط روز و خیلییییییی هم راحت بود . ولی هنوز شبا پوشکش میکنم . بنظرتون اشکالی داره که اینقدر در مورد جیش شبش بیخیال بودم؟؟؟
2810