2777
2789
عنوان

یلدای شهر شما هم اینجوریه......

959 بازدید | 13 پست

برای خداحافظی از پاییز قشنگ و جشن طولانی ترین شب سال چه کارهایی انجام دادی یا قراره انجام بدی؟

چرا می پرسم؟

چون شب یلدا برای هر خانواده ای با توجه به اینکه اصالتا اهل چه شهری باشن، متفاوت برگزار می شه

مثلا بعضی از شهرها چون اعتقاد دارند که خواص خوراکی های شب یلدا تا سال آینده در بدن باقی می مونه؛ به همین دلیل سعی می کنن از انواع میوه ها و تنقلات برای این شب استفاده کنن.

در بعضی جاها زمانی که می خوان برای شب نشینی در شب یلدا به منزل میزبان برن، همراه خودشون شمع های قشنگ تزئینی یا چراغ روشن می برن

بیاید درباره رسم و رسومات جالب خودمون در شب یلدا صحبت کنیم. در شهر شما یلدا  رو چه شکلی برگزار می کنن؟

راستی مسابقه یلدایی نی نی سایت رو هم از دست ندید

لینکش رو براتون می‌ذارم

برای اطلاعات از جزئیات مسابقه کلیک کنید

در این لینک هم یک مقاله خوب و جامع  درباره رسم های قشنگ شهرهای مختلف جمع آوری شده. بخونید و با آداب هموطنان عزیزمون در این شب بیشتر آشنا بشید

پیشاپیش یلدای خوبی رو براتون آرزو می کنم

یلدا مبارک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ای بابااااا

هر سال قبل چله چقدر ذوق خرید میوه و تنقلات متنوع و عکس سلفی گرفتن با سفره شب یلدا و ... رو داشتیم

الان کو ذوق ؟؟؟ کو پول برای خرید ؟؟؟!!!

من شخصا هیچ برنامه ای برای یلدای امسال ندارم . دلخوش همون 4 تا سیب و نارنگی ته یخچالم

نه اینکه بگم پول نیست ها ... هست ... ولی با این وضعیت گرونی ها ترجیح میدم پولم رو به یه زخم دیگه از زندگیم بزنم

به هر حال یلدای همه مبارک

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

یلدای همه پیشاپیش مبارک

دلخوشی هامون رو به خاطر گرونی خراب نکنیم. یلدا یک فرصت برای اینکه اعضای خانواده دور هم جمع بشن. برای غصه خوردن همیشه وقت هست اما برای شاد بود و کنار هم بودن فرصت کمتر پیش میاد. 

مادرم چشمهایم جای پاهای توست