2777
2789
سلام دوستای خوبم خیلی از شماها تاپیک من در دوران بارداریم را دیدین ....... بارداری خیلی بدی داشتم و شوشو محوریت این سختی ها بود
الان خدا را شکر نی نی م به دنیا اومده و سعی کردم اون دوران را فراموش کنم

شوشو روز زایمان گل آورد و جلوی همه وقتی از زایشگاه اومدم بیرون بوسم کرد !!!! اونم 2 بار

چند روز پیش بهم گفت پولم به اندازه ای نبود که برات طلا بخرم خودت بگو به خاطر تولد دخترمون چی بخرم
شما بودین چیکار میکردین
نه دلم میخواد اذیتش کنم و نه دلم میخواد بی خودی فداکاری کنم چون تجربه ثابت کرده ...... زود این چیزا را فراموش میکنه
از طرفی هم میخوام چیزی درخواست کنم که ارزش گفتن داشته باشه

شما باشین چیکار میکنین؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قبل از زایمانم گفتم دستبند طلا میخوام. با هم رفتیم و خریدیم. از مرد جماعت اگه چیزی به زور نخوای خودشو میزنه به کوچه علی چپ و هیچی نمیخره. طلا بخر
سخت است یکرنگ ماندن، در دنیایی که مردمش برای پررنگ شدن حاضرند هزار رنگ باشند....
بعنوان یاد بود یه دستبند یا النگو بگیر . من مادر شوهرم سر هر بچش یه طلا پدر شوهرم خرید . الانم اونا رو داره و نفروخته . حتما طلا بخر اصلا هم فداکاری نکن ......
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …
از من میشنوی اگه فکر میکنی شوهرت عوض شده بهش فشار نیار
جالبه برام
من که هیچ کادویی از شوهرم نگرفتم و نخواستم که بگیرم
خدا رو شکر که تابحال هم من و تویی تو زندگیمون نداشتیم هر چی هست مال هردومون هست
2 بار تا بحال همه طلاهامو فروختم
1 بار سال 84 که اولین خونمون رو خریدیم
بار دوم پارسال که دومین خونمون رو خریدیم
پس هر وقت لازم باشه هر چیزی رو میخریم نیازی به اجبار نیست
از پارسال تا بحال هم شوهرم هی میگه طلا بخر و سکه بخر اینو بخر و اونو بخر
میگم چشم ولی نشده که برم بخرم در ضمن در حال پس انداز کردن هست که ان شاالله خونه سوم رو بخریم
از من میشنوی اگه فکر میکنی شوهرت عوض شده بهش فشار نیار
دیگر هیچگاه چنین روزی را با فرزندتان نخواهید داشت،فردا کمی پیرتر از امروزشان خواهند بود. امروز یک هدیه است، نفس بکشید و توجه کنید. آنها را ببویید و نوازش کنید، امروز لذت ببر مادر، پیش از اینکه متوجه شوی، تمام خواهد شد.
سلام کوثر جون، من همیشه اون تاپیکتو دنبال می کردم امروز بعد از مدتها یه سرس به تاپیکت زدم و از شنیدن تولد دختر گلت نگار خانوم خیلی خوشحال شدم، از صمیم قلب بهت تبریک می گم.
به نظر من هم خانمها هرچی خرجشون بیشتر باشه عزیزترن، عزیزم تو هم نسبت به هزینه ای که میخوای کنی طلا بهترین گزینست، می تونه یه نیم ست یا یه دستبند یا یه تو سینه ای شیک باشه.
درهر صورت برات آرزوی بهترینها رو دارم.
از خدا پرسیدم اگر در سرنوشت ما همه چیز را از قبل نوشته ای پس آرزو کردن چ سودی دارد؟خدا خندیدو گفت:شاید در سرنوشتت نوشته باشم هر چ آرزو کرد!!!!!!!
خودش که بنده خدا گفته پولش به طلا نمی رسه

برا همین من گفتم پس انداز کن

با پولایی که بقیه بهت میدن و این پول رو هم برو طلا بخر

به قول فرزو
ارزش پول کم میشه اما ارزش طلا و سکه روز برزو داره زیااااادتر میشه
خوشحال میشم از کارام دیدن کنید
www.aartt.blogfa.com
وووااااااااییییییییی اگه بدونی چقدر خوشحالم واست ان شاا... که همیشه خوب و خوش باشی تو ارزشت خیلی خیلی بالاتر از هدیه است چون به خاطر نی نیت همه دوران بد گذشته رو تحمل و فراموش کردی تو با به دنیا اومدن نگارت هدیه تو از خدا گرفتی.
سلام کوثر جون انشاا... همیشه موفق باشی.اگر پولش به طلا نمیرسه یعنی به دستبند و انگشتر وگردنبند .از این سکه پارسیان بخر.یا یک گوشواره کوچک ولی بدون نگین از این دکمه ای ها.ولی اصلا پول یا وسیله نگیر.طلا هیچ وقت بی ارزش نمیشه.در ضمن این کادوی مادر شدنت هست و خودت رو دست کم نگیر.و بحث پول من و تو نیست.کادو است .کادو.
من منحصر به فردم. دوست میدارم و دوست داشته میشوم و آزادم.
2810