2777
2789
عنوان

کمک برای چاقیییییییییییییی

854 بازدید | 11 پست
دوستان شوهر من خیلی خیلی لاغره.فقط50کیلو با قد180.اصلا اشتها نداره.فقط یکم نهار می خوره.شما راهی بلدید که یکم چاق شه؟قرص خوب میشناسید؟یه راه اسون .
چه پسر نازی دارم خیلی دوسش میدارمآپلود عکس , آپلود رایگان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شوهرم با قد 173 وزنش 50 بود و خیلی لاغر مردنی بود این کارو کردم الان شده 85 کیلو !!!!!!!!!!
هر روز 3 لیوان شیر، موز، پسته، عسل، خرما با هم میکس میکنی میدی بهش بخوره 2 ماه باید انجام بدی ببین که میترکه اونوقت
هرکس، آنچه را که دلش خواست بگوید

آنچه را که دلش نمی خواهد می شنود . . . بله !!!!
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=357473&postID=13754904#13754904
بررسی و ارائه انواع ادکلن ( فیک و اورجینال ) ، حراج ویژه ولنتاین ، کلی مطلب مفید در زمینه عطر شناسی و راهنمایی جهت انتخاب بهتر .........
همچنین از دوستان علاقمند به همکاری در بخش خرده فروشی استقبال میکنیم ( کار راحت پاره وقت و بدون نیاز به خروج از منزل )