2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بفهمین که

120 بازدید | 9 پست

زندگی هر کس به خودش مربوطه چرا انقدر راحت قضاوت میکنین میگن تا کفش کسیو پات نکردی راجع به راه رفتنش قضاوت نکن یادبگیریم هرکس توی یه فرهنگی بزرگ شده و قراره خودش تاوان گناهاشو بده نه شما 

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃

تبارک الله

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده حالا

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
چیشده

کلا میگم عزیزم 

من خودم گول خوردم یه ادم منو گول زد ولی علاوه بر دلشکستگی زخم زبون اینو اونم تحمل کردم که گفتن این کارا اخر عاقبت نداره😭

تا وقتی نظر نخواسته درسته. ولی مثلا کسی که داستان زندگیشو اینجا تعریف می کنه خودشو در معرض قضاوت قرا ...

نه راجب اینجا نمیگم کلی گفتم 

تا وقتی نظر نخواسته درسته. ولی مثلا کسی که داستان زندگیشو اینجا تعریف می کنه خودشو در معرض قضاوت قرا ...

خوددش رو در معرض هم دردی قرار می ده نه قضاوت.

هیچ کس از قضاوت و سرزنش کردن خوشش نمیاد

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
خوددش رو در معرض هم دردی قرار می ده نه قضاوت. هیچ کس از قضاوت و سرزنش کردن خوشش نمیاد

مگه نظر نمی خوان؟ اینجا بخش تبادل نظره. بیشتر تاپیک ها نظرخواهیه نه هم دردی. اگه باشه باید تو عنوان بنویسن که لطفا فقط برای همدردی بیایین تو تاپیک.

بعد مثلا وقتی موردی به نظر من اشتباه باشه چطوری برم هم دردی کنم؟ باید نظرمو بگم خب. شاید نظرم به دردش خورد. شاید احتیاج داره یکی یه راهی نشونش بده و بهش بگه کارش اشتباهه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!