2777
2789
عنوان

سالنامه 1390

| مشاهده متن کامل بحث + 55084 بازدید | 408 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
جناب مدیر اگر آدرس ها رو ور داشتین پیشنهاد میکنم آدرس ها رو بچه ها از قسمت اطلاعات کاربری شون بردارن تا اگر سایت مشکل امنیتی پیدا کرد آدرس ها سوء استفاده نشن؟؟؟؟؟
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
خوب دوستان کسایی که نگرانن می تونن آدرس محل کار همسرو یا خونه باباتینا و یلا مادرشوشو اینا رو بدین با اطلاع قبلی
امام علی(ع) در نامه ای خطاب به مالک اشتر: ای مالک!شباهنگام کسی را در حال گناه دیدی صبح به آن چشم نگاهش نکن، شاید سحرگاه توبه کرده باشد و تو ندانی!
مدیریت محترم
از لطف شما بینهایت ممنونم...بیصبرانه منتظر دریافت یادگاری نینی سایت هستم- سایتی که با همه خوبی ها و بدیهاش تنهایی من رو پر کرد...
خیلی خوب شد که بحث سالنامه رو مطرح کردید و جو تبادل نظر رو تغییر دادید و به بازی های این چند روزه در مورد امنیت و مسائل مشابه به اون پایان دادید.
خوب آقای مدیر من هم همون اوایل که قرار شد سالنامه درست کنید موافقت کردم و طرح هم دادم و همونجا هم آرس گذاشتم الان هم آدرس محل کارم را گذاشتم چون اغلب اینجا هستم
حالا از کجا باید بفهمم که آیا برام حتما سالنامه ارسال میشه یا نه و آیا من جزو کسانی هستم که باشون ارسال رایگان انجام میشه یا نه لطفا راهنمایی کنید
2810