2777
2789
عنوان

آیا اوزون تراپی واسه زانو درمان قطعی است؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9338 بازدید | 20 پست
منم مامانم واسه درمان زانوش بردم پیش دکتر اسکویی و اوزون درمانی کردن زانوشون خیلی راضی هسیم ازشون عا ...

سلام عزیزم مادرتون ان شاء الله بهتر شدن؟ ازون تراپی فقط درد رو کم میکنه؟ تاثیر داشته در روند بهبودیشون؟ 

سلام اوزون تراپی زانو اگر آرتروز نسبتاً شدید باشه بهتره با کورتون یا پی آر پی باشه تاثیر چشمگیری میزاره،و درد بیمار حداقل 50تا 60درصد به گفته خودشان بهتر میشه،و تاثیر مثبتی در کند کردن آرتروز زانو داره،در شهر قم مطب دکتر دادفر تزریق میشه و جواب گرفتیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از فوق تخصص زانو شنیدم که درمان قطعی نیست و فقط یه مدت درد بهتر میشه تنها راه درمان قطعی تعویض مف ...

سلام بنظرم برای درد ها و آرتروز خوبه اوزون تراپی و نسبت به عمل جراحی بهتره

مادر بزرگم انجام داده پیش دکتر شهربانو کاظمی فکر کنم غرب تهران بود عالیه کار ایشون هزینه تزریق اوزون تراپی نسبت به بقیه کلینیک ها کمتر بود 

دکتر شهربانو کاظمی قیمت اوزون تراپی زانو اتوبان اشرفی اصفهانی – بر بلوار مرزداران – بعد از خیابان رضایی نژاد و بهار- پلاک 184- ساختمان ایمان – طبقه همکف شرقی(پشت دارو خانه دکتر ختمی).