2777
2789
عنوان

نمیدونم با این رفتار شوهرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 57 پست
هم اینکه مامانش براش نمیکنه البته من اصلا به روش نمیارم که اونا چیزی برات نمیدن فقط میگم مرباهای مامانتو خیلی دوست دارم
خداییش مامانشم خیلی بی محبته میدونه شوهر من چیا دوست داره اما دریغ میکنه مثلا شوهر من عاشقه سمنو ست
اما خسیس براش نمیخره البته شوهرم پولشو میده ها اما حاضر نیست این کارو بکنه شوهرم زنگ میزنه به دوستش میگه براش میخره میفرسته
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم موافق روژان هستم مریم جان
من پسرم نوه اوله و خودم بچه کوچیک خانواده ! خب طبیعتا خانواده ام خیلی خیلی وابسته پسر من هستن
مخصوصا اینکه دو ماهی هست اومدن به شهر ما برای زندگی البته قبلش هم هر هفته برای کارای خونشون میومدن و خب منزل ما بودن
توی این یه ماه هر روز مادرم تلفن میزد که بیاین من غذا درست کردمو و خلاصه هی بیاین دیگه!!!
من دیدم همسرم ناراحته و البته منم دو سه هفته اول بخاطر خوشحالی زیاد هی میگفتم بریم ولی دیروز به مادرم گفتم لطفااااا یه مدتی به ما فرصت بده
ایشون گفتن من عاشق این بچه ام و نمتونم نبینمش و ازین حرفاااا
گفتم عزیز دلم این بچه یه مادر و پدر اروم میخواد وقتی ما تو خونه بیفتیم به جون هم این بچه براش خوبه؟؟؟؟
خلاصه با مهربونی جریان رو کات کردم و دیگه هربار تلفنی در این باره بهم بشه حتماااا میگم باید با همسرم مشورت کنم و نظر ایشون شرطه
با مادرت صحبت کن که این جریان رو منتفی کنن بهشون توضیح بده که لطف بیش از حد مثل اب پای گلدونه زیادیش باعث میشه گیاه بگنده!
و هربار میخوان چیزی بهت بدن جلوی همسرت بگو خدا رو شکر شوهر خوبی دارم و همیشه خونم پر از نعمته اینجوری همسرتم حس خوبتری بهش دست میده
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
شوهر منم همینطوره باباش آشغالترین چیزارو میخره همیشه میگه بابام به به و چه چه ولی بیچاره مامان بابای من بهترین چیزارو براش میخرن باز ایراد میگیره پررو باهاش هم بحث کنم قاطی میکنه نمیدونم چرا این مردا اینجورین بیچاره زنا اسمشون بد دررفته
ملیحه جون خداییش شوهرم کم نمیزاره من همیشه هم میگم ولی خوب اونا هم پدر و مادرن دلشون میخواد یه چیزی بهم بدن
به خدا مامانم میره روزه یا سفره شده یه دونه شکلات تبرکی برامیون میاره دلش نمیاد تنهایی چیزی بخوره
روژان منم حس شما رو دارم میدونم مردا غرور دارن اما خوب اونا هم پدر و مادرن الان سایه شون بالا سرمه فردا حسرت میخورم که دلشون رو شکستم
ممنونم روژان جون حرفات درسته هرکس دیگه ای جای شوهرم بود سو استفاده میکرد
به این خاطر میگم حسرت چون وقتی چیزی رو که از طرف خانواده میدن و من رد میکنم واقعا ناراحتی رو تو چشماشون میبینم
ولی آخه شوهرم با پرخاش و تندی میگه من با خنده
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=357473&PageNumber=3&msg=ok
علاقه مندان به خرید ادکلن با قیمت مناسب ......... ارسال رایگان به همه شهرها ........ اشانتیون و هدیه .........
کلی مطلب مفید در زمینه عطر شناسی ..........
از دوستان شهرستان های مختلف که مایل هستن برای همکاری استقبال میکنیم .