2777
2789
خروج و ورد از کجاشه نی نی سایت منم نیست تو کلوپ داشتم می حرفیدم خوب
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هر بار هم که نظر میزاری باز میاد اول صفحه باز مجدداً باید آخرین صفحه تا÷یک رو باز کرد... افتضاح شده
سلام دستدوزک های نمدی آماده پذیرش سفارشات شما شامل : انواع آویزهای اسم حلقه های نمدی تزیینات مناسب سیمونی و جهیزیه آشپزخانه و پزیرایی
خوب هی که بیاییم این بالا اظهار نظر رو بزنیم موضوع از دستمون در می ره و از صفحه آخر میاییم بیرون!!!!!!!!!! بعدشم نمی فهمیم کی لایکمون کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
دستون درد نکنه ولی اظهارنظرش خیلی سخت شده آدم فکر میکنه میخواد تاپیک بزنه!!! شکلکم نداره نی نی سایت من باز نمیشه آیکون بروزرسانی صفحه نیستش بدترین قسمتش همین تبادل نظره که فونتشم افتضاحه
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir
هر بلای سر ما ایرانی ها میارن فقط بلدیم بگیم تشکر. واقعا یکی که داره تشکر میکنه به من یکی بگه از چی باید تشکر کنم؟ از اینکه باید لقمه رو دور سرم بچرخونم بعد بزارم تو دهنم(شیوه پست گذاشتن) از این طراحی کودکانه؟ شاید من توقعم از یه سایت معتبر و پر بازدید بیشتره.
2810