2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب آقای زاهد حداقل یه جوابی بدید حداقل بگید همینی که هست... چرا هیچی نمیگید؟
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
اینجوری می تونم یواش یواش اعتیادمونو به نی نی سایت ترک کنیم چون رنگاش چشم من یکیو که دغون میکنه :(
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.
من یکی که می رم تا درست بشه بعد بیام نی نی سایت ((( اوهوم )))
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
اقا زاهد من تعجب کردم از همه اون سابقه کارى که خودتون میگید تر سایت ها و مدیریت داشتید واقعااا این شکل سایت میپسندید به جای اینکار کاش رو اشکلات سایت کار میکردید مگه اینجا مهدکودک این واقعاا به نظرتون خوبه پوست ننداخته فکر کنم پوستش و کندید واقعاا من تاسف خوردم و اگر راستش بخوام بگم به سابقه کارى شما شک کردم از اون همه سابقه همچین کارى بعید بود
قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
منم هی شوت میشم بیرون چشمامم داره میاد بیرون با این رنگ بی ریخت
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.
2810