2777
2789
عاقا ما بعد از 100 سال حامله شدیم تیکر گذاشتیم!! کلا اومدن سیستم رو تغییر دادن که تیکر هم حذف بشه!! اصلا شانس ندارم.. ... گریهههههههه هر بار هم نظر میدم شوت میشم صفحه اول. یک ساعت هم طول میکشه! 6 بار پشت سر هم از سایت پرت شدم بیرون. ( شکلک خشم و تنفر )
90.8.29 قشنگترین اتفاق زندگیمون... 93.8.28 دومین اتفاق قشنگ زندگیمون... 95.8.8 سومین اتفاق قشنگ زندگیمون❤🌹❤🌹❤
اقای زاهد عزیز ممنون بخاطر زحماتتون خسته نباشید من بشخصه تا اومدم کلی غرررررررررررررر زدم ببخشید دیگه عاخه خیلی بد شد اینجا منم میرم اگه اینجوری باشه نمیام :( تازه نینی میخاست بیاد و من کلی سوال داشتم از اینجا حلش میخاستم بکنم اما اینجوری سخته نیام بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونایی که مخالفن بیان منو لایک کنند که آقای زاهد ببینه چند نفر مخالفن که سایت و به حالت قبلی بر گردونه آقای زاهد من می دونم که چقدر سخته که آدم طراحی سایت کنه چون خودم تو این کارم و دستتونم درد نکنه از این که خواستی به ما عید ی بدین ما همه از شما تشکر می کنیم و هیچ وقت این لطفتون و فراموش نمی کنیم ممنونم ازتون
محمد هستم فوق لیسانس شیمی
وای آقای زادهد این چه وضعیتی شده.. من تا صفحه 7 که خوندم اشک از چشمام سرازیر شد بخاطر رنگ بد صفحه آخه این چه صورتی زشتی که شما انتخاب کردی چشمای آدم درد میگیره. خودتون هم که نیستین میشه بپرسم روی چه طرز فکری این قالب رو انتخاب کردین. خودتون بیاین چند لحظه داخل و بخواین تو یه بحثی شرکت کنید تا بیاین بالا پیام رو بزارین و برگردین صفحه اول دوباره بخواین بیاین صفحه آخر پست خودتون رو هم فراموش کردین باید دوباره پیدا کنید... این اشکالات رو لطفاً برطرف کنید واقعاً قالب قبلی خیلی بهتر بود و فقط مشکل سرعت داشتیم
سلام دستدوزک های نمدی آماده پذیرش سفارشات شما شامل : انواع آویزهای اسم حلقه های نمدی تزیینات مناسب سیمونی و جهیزیه آشپزخانه و پزیرایی
خب هی من میخواستم نیام دیگه نی نی ساتا دنباله ترک اعتیاد بودم نمیشد بهانه خوبی شد شکلک 36 دندونی
گومبولیه من اومدی از دله مامانی بیرون....میخورمتااااااااااااااا ...هووووووووووووووم
2810