2777
2789
پسر منم یه هفتست رفته تو هشت ماه نمیشینه ولی سینه خیز میره فکر نکنم نگران کننده باشه
بار الهی !   نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی  به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی  کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خواهش عزیزم نگران نباش
بار الهی !   نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی  به نگاهی در اگر باز نگردد نروم باز به جایی ..پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی  کس به غیر تو نخواهم چو بخواهی چی نخواهی باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی ..
ببین گلم توی سیر تکاملی بچه ها چند تا مرحله خیلی مهمه گردن گرفتن نشستن ایستادن بقیه مراحل اصلا اهمیتی نداره هر چند همه ی مامانها خیلی دوست دارن بچه هاشون همه مراحل را طی کنن دختر من اصلا غلت نزد با کلی تشویق و انگیزه توی هفت ماهگی به زور می غلتید منم خیلی نگرانش بودم ولی مشکلی نداشت