2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 998356 بازدید | 11757 پست

من پسرم خیلی پر جنب و جوش بود آروم و قرار نداشت خوابشم خیلی کم بود بردمش پیش مشاور گفتند ای دی اچ دی داره باید ریتالین مصرف کنه کلاس اول که رفت تو مدرسشون کلاس فلسفه برای کودک و نوجوان داشتند (فبک هم میگن بهش) کم کم دیدم چقدر رفتاراش سنجیده تر شد و آرومتر شد مشاورش میگفت چیکار کردین که وقتی به معلمشون گفتیم فهمیدیم از اون بوده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان انشالله مشکل همه حل بشه،پسرمنم کلاس اول فوق العاده باهوش و نکته سنجه طوری که ۳سالگی ساعت رویاد گرفت کامل ،حتی جمع و تفریق اعداد وهم بلد بود که همه اطرافیان تعجب میکردن امامشکل اینجاست که روز به روز عصبی وپرخاشگرتر ازقبل میشن طوری که مدام درحال دعوا وحرص خوردنه،باهمه دعوا می‌کنه واصلا آروم و قرار نداره دیگه درمونده شدم نمی‌دونم چه کارکنم میشه محبت کنیدومنو راهنمایی کنید عزیزان 

شیرین جون بچه شما چند سالشه؟؟؟؟دارو چی مصرف میکنه؟؟؟

عزیزم دختر منم پیش فعال بود ینی من فقط گریه کارم بود و دکتر و مشاور  ی نفر بهم هلسا معرفی کرد و گفت این مکمل ریز مغذی های مغز بچه رو تا مین میکنه من در اوج نا امیدی مصرف کردم و دخترم میشینه دختر ۱۰ سالم آرزوم بود تو جمع ها بشینه سرکلاس بشینه عدم تمرکز داشت و الان خوب شده البته گفته ۳ دوره من تازه دوره اولم تمومه 

سلام استارتر لطفا اگه پیام رو دیدی بهم جواب بده ازت سوال دارم مهمه پسرم بیش‌فعالی داره داغون شدم دیگ ...

عزمزمه دختر منم ۱۰ سالشه همینطور بود تلگرام بهم پیام بده بهت بگم @Il27j

دوستای گلم واقعا ممنون ازتون که در غیاب من میایید و راهنمایی میکنید..........شیده جون حرفای شما ودوس ...

نینا خانوم خوبی پیشنهاد میکنم عزیزم حتما از سایت باماناهم کمک بگیری این هم راهنمایی من به شما مطمعن باش بعدا دعام‌میکنی هم نسخه های درمانی گام به گام داره که توسط روانشناسان ماهر اون مجموعه داده شده هم تضمین داده بهت