2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام این تشخیص رو فقط یک متخصص میتونه انجام بده، من پیشنهاد میکنم یه سر ب کلینیک اتیه دزخشان بزنین. ...

ایا این که گفتم رو شما هم داشتین؟ علامتتونو میگین؟ والا من برام مقدور نیست ببرم اخه مشکل حادی نداره فقط همین که گفتم

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
ایا این که گفتم رو شما هم داشتین؟ علامتتونو میگین؟ والا من برام مقدور نیست ببرم اخه مشکل حادی نداره ...

من بیشتر شیطون بودم! و وقتی رو یچیزی که بهش علاقه داشتم کلید میکردم، ول نمیکردم دیگه! که اون زمان بازی و کارتون و اینا بود و خسته نمیشدم ازشون، که قبول دارم تقریبا همه بچه ها همینن!

و اینکه به حرف کسی گوش نمیکردم، همیشه میخواستم کارایی ک خودم میخوامو انجام بدم، و هیچ درکی نسبت به خطر نداشتم اصن! انگار هرچقدر اونچیز خطرناک تر بود، برای من جذاب تر بود (هنوزم مقداری همینم البته!! چون هیجان آدرنالین تولید میکنه، و ادرنالین باعث ایجاد دوپامین میشه، و ADHD خیلیش، کمبود دوپامینه)

یکی از اطرافیان ما دانشجوی روانشناسی بود که به مامانم گفت شاید دخترت بیشفعالی داشته باشه و مامانم منو برد دکتر.

و اینکه بیشفعالی  یا ADHD انواع داره، و هرکی نسبت بهش یجوره.

همینطور، شیطونی تنها به معنی داشتن ADHD نیست، مخصوصا که میگین با تمرکزش عالیه (تو همه چیز؟ حتی کار هایی که بهش علاقه نداره هم عالیه؟

و یک مشخصه دیگه ADHD اینه که، فرد، اون کار یا حرکت یا رفتار رو، در چند جا و موقعیت متفاوت (حداقل 3تا) انجام بده، مثلا تو مدرسه، محیط خونه، مهمونی ها

همه جا اونطوری باشه و نه فقط محیط خونه.

و بازهم میگم، تشخیص ADHD نیاز به متخصص داره و اگر واقعا حس کردین که پسرتون بیشفعالی داره، حتما پیش دکتر ببرینش، چون از خیلی سختی ها و مشکلات براش میتونه جلوگیری کنه.

همونطور که گفتم بیشتر تشخیص ها وقتی بچه به سن مدرسه میرسه اتفاق میفته، تا اون موقع احتمالا شکتون یا تشدید میشه یا برطرف، نگران نباشید.

من بیشتر شیطون بودم! و وقتی رو یچیزی که بهش علاقه داشتم کلید میکردم، ول نمیکردم دیگه! که اون زمان با ...

ممنونم دوست عزیزم انقدر برام وقت گذاشتین 

چشم حتما

از مربی مهذش پرسیدم‌گفت نه بابا بیش فعالی نداره اصلا

اما تا کلاس اولیش صبر میکنم

موسیقی رو خوب یاد میگیره و ....

ببینم شما الان چکار میکنید اینده تون رو چطور ساختین عزیژدل؟

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
نرگس جان عزیزم چقدر پستت قشنگ بود ما مادرهای بیش فعال یه گروه زدیم و توش فعال هستیم میشه ازت خواهش ...

@نادیا147   میشه لطفا منم عضو گروه تلگرامیتون بکنید شماره ی من 9031499315 ممنون می شم خیلی به کمکتون احتیاج دارم

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
2810