2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980823 بازدید | 11748 پست
سلام  دخترمن ۱۸ماهشه ولی خیلی ترسو و حساسه و خودخوری داره.ریفلاکس و مشکل بلع هم داشت که خداروشک ...

عزیزم علارقم تصور همه قرص ریسپریدون بیشتر ضد اضطرابه 

برا اون دکتر داده 

اگه میتونید اول از یه مشاوره کمک بگیریم بعد اگه تونستید کنترلش کنید دیگه دارو ندین

سلام مامانای عزیز.من تازه اومدم تو نی نی سایت.خواهش میکنم کمکم کنید.پسرم خیلی بی قراره وومدام دوست داره اذیت کنه وکرم بریزه وبزنه وخیلی لجبازی میکنه واصلا حرف گوش نمیکنه ومن خیلی عصبانی میشم از دستش ودست خودم نیست به خودم میام میبینم کتکش زدم واون هم نه تنها رفتارش بهتر نشده که بدتر شده ومن رو میزنه ووسایل پرتاب میکنه.پیش متخصص مهز واعصاب برده بودم کع واسش ریسپریدون داد و دوسالی هست که بهش میدادم چند روز پیش قطع کردم که خیلی بد شده رفتاراش.میشه بهم یه روانپزشک کودک خیلی خوب معرفی کنین واینکه ریتالین واقعا خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان خوبم سلام.لطفا کمکم کنین .خیلی مستاصل هستم.معلم هستم .یک فرزند خوانده از بهزیستی گرفتم 40 روزش بود ک اومد پیشمون.الان دو سال و نیمشه.مشکلم باهاش اینه ک بچه های دیگر رو میزنه.مهد گذاشتم صورت ی بچه رو شدید گاز گرفت اخراجش کردند.موندم واسه سال تحصیلی چی کار کنم؟ ایا بیش فعاله و دارو بخوره بهتر میشه؟ تو رو خدا کمممک

دوستان خوبم سلام.لطفا کمکم کنین .خیلی مستاصل هستم.معلم هستم .یک فرزند خوانده از بهزیستی گرفتم 40 روز ...

سلام نگران نباشید پسرعموی من کوچیک که بود همه رو گاز میگرفت و عصبی بود ولی الان خوبه ازدواجم کرده ..‌ بهش بیشتر محبت کنید و سعی کنید از هر تنشی دور نگهش دارید و اگه بهتر نشد ببریدش مشاور

سلام خانوما خوبین.من این تاپیکو دیدم و عضو شدم قبلا هم عضو بودم ولی یادم رفته یوزر پسوردم.

من پسر سه و نیم ساله دارم دیر راه افتاد دیر چهاردستو پارفت الانم که سه و نیم سالشه حرف نمیزنه فقط در حد کلمه و نامحدود.رفتارش خیلی اذیتم میکنه اینکه اهل ریختو پاشه با بچه ها بازی نمیکنه کلا ارتباطش مناسب نیس فقط بزرگترارو دوست داره لجبازه بیرون میریم اذیت میکنه از هیچی نمیترسه حرف گوش نمیکنه دیگه کم اوردم .الانم چند روزه از پوشک میگیرم پدرم درومده اصلا همکاری نمیکنه واقعا موندم چیکار کنم .تهران پیش دکتر مغزو اعصاب بردمش گفت بیشفعال نیس ولی واقعا من علایم بیشفعالی رو میبینم و هیچ کاری هم از دستم برنمیاد .نه حرف حالیشه نه دعوا نه کتک هیچی واقعا موندم چیکار کنم 🙁

سلام خانوما خوبین.من این تاپیکو دیدم و عضو شدم قبلا هم عضو بودم ولی یادم رفته یوزر پسوردم. من پسر س ...

سلام بنظرم یه دکتر دیگه هم ببرش بهر حال بیش فعالم نباشه باید گفتاردرمانی و.. ببریش 

سعی کنید اصلا دعواش نکنید و صداتونو بالا نبرید و بهش محبت کنید ببریدش مشاوره احتمالا بازی درمانی هم جواب بده 

خانوما داروی بیشفعالی بچه رو بهتر میکنه؟؟؟من الان پسرم چند ماه پیش تشخیص بیشفعالی گرفت ولی من دارو ندادم بهش تا الانم مقاومت کردم بعد بردم دکتر دیگه که گفتن بیشفعال نیس ولی من مطمئنم بیشفعاله و الان بقدری اذیتم میکنه بقدری بیقرارو نا آرومه که واقعا من مریض شدم از دستش .الان  سه سالونیمشه واقعا موندم چیکار کنم دوباره ببرمش دکتر و دارو بدم بهش یا نه .چون حرف هم زیاد نمیزنه فقط کلمه و گاهی جمله دو کلمه ای و خیلی رفتارش بی پروا شده وسایلو پرت میکنه بیرون از پنجره لجبازی میکنه اذیت میکنه کارایی که میدونه بده انجام میده خیلی واقعا کم اوردم الان بقدری اذیتم کرده دست و پام میلرزه .قابلمه رو برداشت از پنجره پرت کرد بیرون نمیدونم چجوری خودمو رسوندم تا ببینم نخورده باشه به سرو کله یکی   

اصلا نه اهل بازی با اسباب بازیه نه اهل کارتونه فقط و فقط آویزونه منه و وسایل خونه رو انگولک میکنه پرت میکنه جابجا میکنه وقتی میبینه خونه مرتبه میخواد همه چیو داغون کنه تو رو خدا اگه گروهی هست که در مورد بچه های بیشفعاله معرفی کنید تو تل گرام یا واتس یا هر جا چون ظاهرا اینجا کسی نمیاد

خانمها من امروز دختر دو سال و نیممو بردم بازی درمانی برای تشخیص.درمانگر گفت بعید میدونم بیش فعال باشه.دخترم حتی گاهی نیم ساعت هم کنار من میشینه و نقاشی یا لگو بازی میکنه.تمرکزش بد نیست فقط مشکلش اینه ک بچه های کوچکتر از خودشو میزنه و سفره غذا رو بهم میریزه.شیطنتش زیاد نیست فقط همین دو تا مشکلو داره.تو رو خدا کمکم کنین.شاغلم ولی مهد قبولش نکرد گفت چون کوچیکتر ها رو میزنه.اول بغل میکنه بعدش بوس بعدش کتک.چی کار کنم از مهر باید برم سر کار.

خانوما تورا به خدا اگه میتونین منو راهنمایی کنین

پسر پنج سالم خیلی دور خودش میچرخه راه میره و انگاری تو ذهنش یه چیزایی مرور میکنه میگه میخوام ربات بسازم تو‌ذهنم میگه تخیلم رو خراب نکن

اما تمرکز و‌ یادگیریش عالیه فقط همین تحرکش مشکلمه

کارتون زیاد میبینه کاش نمیدید بدجور وایسته س ب تی وی

بیش فعاله یعنی؟؟

خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
سلام مامانای عزیز.من تازه اومدم تو نی نی سایت.خواهش میکنم کمکم کنید.پسرم خیلی بی قراره وومدام دوست د ...

دقیقا پسرمنم اینطوریه،مدام کرم میریزه هیچ دوستی نداره چون‌همه را اذیت میکنه

الی جووووووووون .وای دقیقا پسر منم اینجوری.به خدا دیگه ارزوی مرگ خودمو خودشو می کنم.تحمل ندارم انگار هر روز دارم شکنجه میشم.پسرت به احتمال زیاد بیش فعاله چون دقیقا مثل بچه منه.رسپریدون خیلی ارومترش می کنه ولی لجبازی و پرخاشگریشو درمان نمی کنه تا ۲۵ درصد قابل تحمل تر میشه وبیشتر خوابش می گیره .واسه تکلمشم خیلی عالیه حتما اگه دکتر تجویز کرد بهش بده

2810