2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981536 بازدید | 11748 پست
بچه ها من الان زنگ زدم کلینیک بهم گفتن چون باید همزمان دوتا کاردرمان وقتشون خالی باشه برای پیام و پویا و چون کاردرمان کم دارن باید صبر کنم منم ازشون برای دکتر ازهر که روانپزشک هستن وقت گرفتم خیلی بهم لطف کرد فردا ساعت 12 میرم اصفهان برام دعا کنین نتیجه خوبی بگیرم اگه گفت فعلا دارو میدم تا بعد کاردرمانی رو شروع کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و روز به خیر خدمت دوستان گلم
شعله جون ایشالله امروز خبرای خوبی ازت بشنویم منم شنبه وقت دکتر برای رادوین دارم از الان دارم خودخوری میکنم البته من که میخوام هر چه سریع تر کلاس های گفتاردرمانی رادوینو شروع کنم احساس میکنم الان آمادگیش بیشتر از پارسال شده توکل به خدا تا ببینیم خدا چی میخواد.
سلام به همه
نازی جون امیدوارم هر چه زودتر بهبود پیدا کنی و دوباره بیای با حرفای خوبت همه مامانای نگران رو دلگرمی بدی
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به همگی

نازی جونم منم دعا میکنم هر چه زودتر خوب بشی بیایی پیشمون

ماریانا جون امیر مهدی ریسپریدون و بی پریدن میخوره روزی دوبار هر وعده 3/4 قرص

شعله جون کار بسیار خوبی میکنی حتما ببر امیدوارم که موفق بشی
خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

راستی خانومهای گل من جمعه سفره حضرت ابوالفضل دارم همگی یتان رو دعا میکنم که موفق باشید

مخصوصا نازی جون که هر چه زودتر سلامتیش را به دست بیاره

خدایا خودت گفتتتتی در زمان سختی فراوان بگو: یا رؤف و یا رحیم

سلاااااااااااااااااااااام خوبین ممنونم از همتون آبجیای گلم
بچه ها من امروز رفتم دکتر
اول زنگ زدم مهدشوت مربیشون بهم گفت من هیچ وقت نمیخواستم ناراحتت کنم (آخه دوست صمیمیه) و پیام واقعا مشکل داره و ... هزارتا چیز دیگه
منم امروز که رفتم دکتر ازهر (که جزو یکی از بهترین دکترهای روانپزشک کودک تو اصفهان هست )در مورد پویا که گفت من مشکلی نمیبینم و اگه میگی تمرکز نداره باید صبر کنی تا بره مدرسه و بعد اگه واقعا مشکلی داشت ریتالین بخوره
اما درمئرد پیام گفت فقط در موقعی که میبینی داره حرص میده و تحرک عصبانیت و لجبازی زیاد داشت بهش هالوپریدئل بده اما اگه دیدی نه مشکلی نیست بهش نده گفت این قرصها مثل عینک هستن فقط علائم رو کاهش میده و هیچ درمانی انجام نمیده گفت اگه بهش قرص بدی دیگه حاضره بشینه و میتونی باهاش کار کنی
چیزی رو که خیلی تاکید کرد دوسه مرتبه گفتار درمانی بود میگفت اگه مشکل گفتاریشو حل نکنی تو مدرسه دچار مشکل میشه
بهم گفت خیلی از این مشکلاتی که داری اینه که تو این دو تا رو باهم همه جاشون میبری جداشون کن هر جا میرن باهمن و این خودش باعث ایجاد بعضی از این مشکلات شده
سلام و صد سلام به دوست جونیام
شعله جون خدا رو شکر که لااقل خیالت بابت یکیشون یه کم راحت شده کاشکی پویا باهات همکاری کنه تا بتونید پیام رو یه جورایی آرومش کنید. راستی هوش ور برات ماساژ درمانی رو پیشنهاد نکرد البته من هنوز در مورد رادوین اجراش نکردم ولی شنیدم خیلی تمرکز و دفت رو بالا میبره. نارسیس بهتر میتونه راهنماییت کنه میگم بیاد اینجا یه کم توضیح بده.
در مورد دارو هم کاملا درسته چون به عینه اینجا میبینیم که وقتی داروی بچه ها قطع میشه دوباره به همون حالت قبلی برمیگردند ولی جون بیش فعالی با بالا رفتن سن قابل کنترل تر میشه واسه همین بهتره تا حدودی با دارو کنترل شه که بچه ها بیشتر از این شخصیتشون خورد نشه، رادوین که خیلی حساسه اگه یکی بهش توهین کنه دیگه قاطی میکنه و به سختی میشه از دلش درآورد.
سلام به دوستان گلم
سلام مخصوص به شیده جون من چندبار به شیدا اس ام اس دادم جواب نداد یادته همش میگفت کار شوهرش پر استرسه ؟خدا کنه مشگلی برای کار شوهرش پیش نیومده باشه منظورم ورشکستگی و اینجور چیزاست
شیده جون من فعلا تو تنها تاپیکی که میام اینجاست هر روز میتونی بیای اینجا دل منم برات تنگ شده از طرف من بردیا و سام رو ببوس
شعله جون واقعا روی گفتارشون کار کن پسر من با اینکه الان کاملا واضح صحبت میکنه بازم تو املا گاهی برای س مینویسه ش چون تا مدتها س رو ش تلفظ میکرد الان تلفظش خوب شده ولی س و ش رو همش قاطی میکنه
با بزرگتر شدن بچه ها خیلی از مشگلات حل میشه پیش دبستانی موقعیت خوبیه که ببینی بچه هات سر کلاس مینشینن و تمرکز میکنن یا نه؟اگه تو پیش دبستانی تمرکز نکردن از اول سال تحصیلی کلاس اول البته به نظر من ریتالین رو بده هم بچه رو آروم میکنه و هم تمرکز و یادگیری رو افزایش میده نهایتا به جای اینکه بچه مورد انتقاد قرار بگیره مرتب تشویق میشه و این خودش کلی به علاقمندی و ایجاد انگیزه در بچه کمک میکنه در مورد پسر خودم دقیقا همینطوری شد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
مادر ای لطیف ترین گل بوستان هستی
تو شگفتی خلقتی
تو لبریز عظمتی
تو را دوست دارم و می ستایمت!
دست بر دعا بر می دارم و از خدای یگانه برایت برکت,رحمت و عزت می طلبم.
روز مادر بر مامانهای مهربون مبارککککککککککککککککک