2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه اره از 3 تا 6 همش باید راهش میبردم تا ساکت شه بعد از شدت گریه از حال میرفت و میهوابید ولی رو زمین نه.انگار زمین میخ داشت اصلا نمیخوابید رو زمین.کندر نخوردم.چرا هیچکی نمیاد بگه خرفی بزنه....
تنها داراییم تو دنیا پسرمه خدایا پسرمو سلامت حفظ کن.
شوهرم راضی نمیشه ببرم دکتر دارو بهش بدم. الان نه سالشه. امسال ترم اول سه تا درساش شد نیاز به تلاش. شوهرم میگه اگر براش وقت بذاری خوب میشه. من همه وقتم رو گذاشتم براش ولی از پا افتادم. تازه نگران هم هستم بدون دارو وقتی نوجوان میشه بدتر بشه. دوستان واقعا اگر دارو نخوره چی میشه.
نه کندر نخوردم ارثی بوده. مادرشوهرم میگن بچه بوده اینجوری بوده الانم که پیر شده خیلی اذیت می کنه. بیش فعالی بیشتر از همه به ارث ربط داره و اینکه تو بارداری افسردگی داشته باشی. نشنیدم به کندر خوردن ربط داشته باشه.
تو نوزادی از همون روزای اول خیلی گریه های بی دلیل داشت. خیلی کم می خوابید.یه کم که بزرگتر شد بدجور تو خواب تکون می خورد.از چهار پنج ماه هم دست به هرچی می زد میشکوند و خراب می کرد. وقتی یه کم بزرگتر شد و راه رفت اصلا نمی تونست بشینه از صبح تا شب راه می رفت. قبل از اینکه زبون باز کنه فقط داد می زد تقریبا با زبون بی زبونیش می خواست صدا درآره فقط داد می زد وقتی که حرف زد هم خیلی پرحرف بود. تو مهمونی مهمونا می گفتن بچتون دکمه خاموش نداره.چرا همش روشنه
من به شوهرم میگم نمی خوام مثل مادرت بشه برای همین ببرمش دکتر.بیشتر ناراحت میشه. خوب من می بینم تا پیری هم یه جوریه.دلم نمی خواد وقتی بزرگ شد بقیه دوستش نداشته باشن. غیر شوهزم بقیه بچه هاش باهاش زیاد ارتباط ندارن حتی برادر شوهر کوچیکم مجرده ولی باهاش حرف نمی زنه فقط در مواقع ضروری.
ولی به همه دوستان بگم بیش فعالی اگر خیلی زود بخواد درمان بشه از پنج شش سالگیه.زودتر از این هیچ دکتری دارو نمیده. تازه دارو هم معجزه نمی کنه.رفتار درمانی واقعا بهترین راه درمانه. من دیگه همه سعیم رو می کنم با رفتار درمانی هرچقدر می تونم روش کار کنم.انصافا خیلی بهتر شده از وقتی رفتار درمانی یاد گرفتم ولی خوب خودم خیلی داغون شدم کلا.
پی بردن هرچه زودتر به اینکه بچه بیش فعالی داره خیلی مهمه تا مادر اجازه نده رفتارهای غلط توی بچه شکل بگیره. با سعی زیاد میشه کاری کرد که بچه بیش فعال کمترین آسیب رو ببینه و بهترین چیزی که می تونه باشه بشه.
2810