2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980930 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان پسر منم بیش فعاله، موقع رفتن به پیش دبستانی نصف ریتالین بهش میدم ولی فقط برای یکساعت اثر داره و بعد از اون دوباره بی توجهی و جنب و جوشش شروع میشه و مربیشو کلافه میکنه میخواستم بدونم مادرایی که بچه هاشون مدرسه یا پیش دبستانی میرن چقدر ریتالین به بچه هاتون میدین؟ البته دکتر بهم گفت یواش یواش دوزشو بیشتر کنم؟ البته ریسپریدون هم میخوره پسرم فقط شبها، چون خوابش خیلی کمه دکتر بهم گفت که اگه ریتالین به تنهایی جواب نداد با ربع ریسپریدون بهش بدم اینجوری تمرکزش بیشتر میشه و مدت زمان بیشتری تمرکز داره لطفا دوز داروهاتونو بگین مخصوصا اونایی که میگن خیلی بچه هاشون پیشرفت داشته و چجوری میتونم عضو گروهتون بشم
من هی دو دل بودم اینجا از تجربه م بنویسم یا نه، اصلا نمیدونم کسی اینجا رو هنوز میخونه یا نه یه هر حال مینویسم. منم یه پسر خیلی شیطون دارم که دو بار مجبور شدم مهدش رو عوض کنم به خاطر نارضایتی مربی هاش و البته الان معتقدم به خاطر صبور نبودن مربی هاش. ۳ سالش که بود آوردمش ایران پیش دو تا از بهترین روانپزشک ها بردمش، هر دو گفتن رسپیرودون خیلی با خودم کلنجار رفتم که دارو بدم یا نه، به هر حال ندادم و گفتم به دکترش تو امریکا میگم که همینجا براش دارو بنویسه ولی دکترش اصلا موافق نبود و گفت در شرایط خیلیییییی حاد ریتالین میدن به بچه، اونم ترجیح میدن ۶ سالگی شروع کنن. به صحبت های دکترش و دیدن کلی ویدئو از تجربه ی أدم های مختلف و خوندن کلی مقاله به این نتیجه رسیدم که این شرایط رو باید پذیرفت و باهاش کنار اومد. من پذیرفتم که شرایط همینه و دیگه دنبال دارو نرفتم تا ۶ سالگی ش که ان شالله نیاز نداشته باشه. تنها دارویی که میدم قرص اومگا۳ هستش تا جاییکه بشه شیرینی جات و مواد رنگی و تنقلات سوپر مارکتی نمیدم( البته نمیشه هیچی نداد) ضمن اینکه شنا میبرمش، عالیه براش و دوچرخه سواری
قصدم از نوشتن تجربه ی خودم این بود که بگم هیچ وقت ناامید نشین، جای پیشرفت این بچه ها زیاده همیشه متوسل به قرص و دارو نشین، خیلی وقتا با توجه زیاد ما به بچه ها، پیشرفتشون چشمگیره، آموزش هم هرچی بیشتر بهتره و میشه از سیستم های تشویقی استفاده کرد که بتوننن صبر کنن و یاد بگیرن.
پسر من فقط شیطونه تمرکزش هم چیزش خوبه
بهار بله متاسفانه ایران تا تقی به توقی میخوره میگن بچه بیش فعاله ودارو میدن منم با دارو به شدت مخالفم خودمم به پسرم ندادم.
من به پسرم شربت امگا3 آکو مارین میدم.تمرکزش بهتر میشه.شیطنتش هم بزرگتر بشه کمتر میشه
سلام مامانا من همین الان ب نی نی سایت اضافه شدم زیاد سر در نمیارم ازش ولی چون برام مهم بود سوال داشتم اومدم کسی هس جوابمو بده؟؟ من نوزادم سه ماهشه الان کم خواب وزیاد وول میخوره البته وول خوردنش فک نمیکنم بخاطر دلپیچه یا چیز دیگه ای باشه چون میخنده و از خودش صدا درمیاره و وول میخوره،نوزادایی بچه های شما اینجوری نبود؟ بس ک نگرانم کل صفحه های این تاپیکو خوندم بخدا،زمینه ارثی نداریم ولی من سه چهار ماه بارداریم روزی اندازه ی نخود کندر خوردم شما چی کندر خورده بودید یا زمینه ارثی داشتین ممنون میشم جواب بدین
😍
2810