2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
سلام دوستان سال نومبارک چقدر اینجا خلون شده هیچ کسی سر نمیزنه دیگه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

nani جان پسرت کوچیکه به نظر من دارو درمانی زوده براش ولی باز با دکترش هماهنگ کن پسر من هم خوبه خدارو شکر 7 سالشه اول مهر انشاا... میره مدرسه از همین الان استرس دارم برای اون موقع چند روز پیش با استرس از خواب پریدم تو خواب داشتم میدیدم که سرکلاس اذیت کرده
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
دوستان برای عصویت تو سوپر گروه بچه های بیش فعال به شماره زیر پیام بدین تا ادتون کنن 09125279202
فروش فوق العاده لباسهای شیک دخترانه یا کیفیت بالا و قیمت مناسب و ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1066337&postID=41635880 این هم ادرس فروشگاه اینترنتی ماhttp://papioons.shopfa.com/
سلام نازنین زهرا جان یادمه شما گفته بودین که پسرتونو 1 سال دیرتر گذاشتین مدرسه.
وقتی خواستین بذارینش باز پیش دبستانی پرونده ساله قبلشم ارایه دادین بهتون سخت گرفتن
و این 1 سال خوب بود مشکلاتش رفع شد.
من میخوام پسرمو امسال باز بفرستم پیش دبستانی نه به خاطر شیطمتش بیشتر بهخاطر حرف زدنش که 1 سال دیگه بمونه این مشکلاتش رفع بشه.میشه از تجربتون بگین که چه جور بود وچه کار کردین.ممنون
من شربت امگا3میدادم خوب بود برای تمرکزش اونم میگن خوبه برای درمان بیش فعالی متاسفانه داروخونه ها گیر نمیاد یه شرکتی تهران داشت من شمارشونو از نت پیدا کردم گفتن به شهرستان نمیفرستیم اگر بدین میگن موثر هست.
سلام، خوبید؟ مامانا صفحات خیلی زیاد،تورو خدا اونایی که تو دو سال و چند ماهگی برا بچه هاشون تشخیص بیش فعالی دادن بگید تو خونه یا بیرون بچه ها چیکار میکردن؟ لطفا یکیتون جواب بده.
رویا جان به نظر من بچه دوساله اگر هم پسر باشه فقط اقتضای سنشه همین شیطنتش من پسرم خیلی شیطنت داشت من بردمش روانپزشک گفت بیش فعاله ولی مشاوره وروانشناس گفتن نه بیش فعال نیست رسید به 4 سالگی شیطنتش کمتر شد.الانم خیلی کمه شیطنتش ولی پسر بچه کلا فوضوله.به پسر من قرص ریسپریدون داد که من ندادم.
سلام خاتوما من پسرم کمی ارومتر شده شکرخدا اونم بخاطر نربی کاردرمانش که بلد بود چکارکته مثل چی ازش میترسه ولی هنوز گفتارش خیلی هیلی کارداره دوهفته یبار نیارمش تهران کلاسای کاردرمانی ورفتاردرملنیشم میره مربیش میگه باید هزت حساب ببره روزی 2الی 3ساعت باهاش کارمیشه بچه من که اصلا نمینشست حالا میشینه ولی بازم خیلی کارداره حس های بدنش هتوز تعدیل نشده قرصاشم میخوره ولی انقدر تاثیر نداره نمیدونم دکارش عوض کنم یانه
2810