2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست
مامان کوروش من هم یه مطلب خوندم که توش نوشته بود امگا 3 و امگا 6 براشون خیلی موثره
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانهای خوب خوشحالم این تاپیک را پیدا کردم دخترم کلاس اوله معلمش به من گفت دخترتون سرکلاس درس گوش نمیده و تمرکز نداره ممکنه بیش فعالی داشته باشه خیلی ناراحت شدم دخترم شیطون و گوش به حرف نکن هست ولی نه خیلی شدید اول میخواستم ببینم پیش کدوم مشاور ببرم من محدوده صادقیه هستم اگر نزدیک باشه بهتره برام مهمه که حتی الامکان دارو بهش ندم با روشهای دیگه تمرکزش بهتر بشه ممنون
آیلین من خودم خیلی پیگیر شده و خیلی دکت رعوض کردم باید به اینطور بچه ها دارو رو داد من سه تا دکتر رفتم همه یک نظر رو داشتن از دارو نترسچون اکثر میگن تو تایم مدرسه رفتن بده مثلا نمی خواد تو تابستان قرص بدی چون قرص کمک میکنه به اون قسمت مغز که در مان بشه هر چقدر دارو رو بدی به مغز کمک کردی تو ترمیم اون قسمت ولی فکر نکن فقط دارو هست من خودم باید هم دارو بدم هم کار درمانی میره پسرم من مشاور نمیشناسم ولی اگر روانپزشک کودک می خواهید دکتر محمدی تو بیمارستان عرفان و یا خانم دکتر خوشابی که البته خوشابی خیلی دیر وقت میده ولی حتما پیگیر کار دخترت باش چون اگر از بچه های دیگه عقب بیفته و عفت تحصیلی پیدا کنه توی روحیش خیلی تاثیر میزاره و خیلی سخت قابل جبران میشه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سلام دوستان چه کار میکنید با وروجک هاتون.والا من هر وقت مربیش میبینتم یه سری وقایع جدید تعریف میکنه.یه بار نمیگهوکه کارهای کلاسشو خوب انجام میده اینا همش میگه بچت فوضوله.بعد هم بهم گفته که کوروش خودشتکالیفشوانجام میده یا شما خودتون براانجام میدین درصورتی که پسرمن اصلا نمیذاره من توی تکالیفش دخالت کنم.فقطمنسوالاتشو براش میخونم واقعا تعجب کردم کهیهمربی بعد از دوماه هنوز شاگردشو نشناخته.یا اینقدر بچه منو دست کم گرفته.واقعا دلگیر شدم از دستشون.
سلام به همگی.دختر منم مشکل تمرکز داره.امسال کلاس اول خیلی مشکل داریم.کار درمانی را تازه شروع کردم ولی دکتر گفته علاوه بر کار درمان نیاز به داروی آتوموکستین هم داره.خیای اضطراب دارم امروز روز اول خورده.املاش خیلی ضعیف.تا حالا متوجه نشده بودیم.معلم پارسال می گفت کند پیگیری کنید ولی اهمییت ندادیم.الان افسوس می خورم کاش کار درمانی را از پارسال شروع کرده بودم.
دختر من دیگه زیر بار تکلیفاش نمیره.روحیه اش بهم ریخته.اعتماد بخ نفسش واز دست داده.از بچه ها عقب.مدرسشونم که پاشونو گذاشتن روی گاز با سرعت میرن جلو از تمام مدارس جلوترن.کاش به مدرسه معمولی فرستاده بودم.گفتم غیر انتفاعی بیشتر توجه میکنند.تازه ولش کردن.
ماه عزیزم پیگیرش باش حتما به مدرسه سر بزن و با هاشون صحبت کن و از معلمش بخواه که کمک کنه به شما در هر صورت بچه هایی که نیاز به دارو در مانی دارن باید دارو رو بخورن
نگران نباش عزیزم انشا ا... درست میشه من پسرم تازه 6 سالش تموم شده و الان 2 سال و نیم هست که پیگیر در مانش هستم اون موقع که دکتر بهم گفت بش فعاله تا چند ماه با خودم درگیر بودم ولی دکتر گفت اگر پیگیر در مانش نباشید اعتماد به نفسش رو از دست میده از دوستاش عقب میفته افسرده میشه و خیلی مسایل دیگه برای شما هم دیر نشده وقت دارید من تمام زندگیم رو به خاطر پسرم تعطیل کردم رفت حتی کارم رو بی خیال شدم با خیلی از دورو بری ها که روی بچم لیبل می چسبوندم قطع رابطه کردم
2810