2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980976 بازدید | 11748 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام امروز رفتم مدرسه بعد مربی خودشون نیومده یکی دیگه از مربی ها برگشته میگه ببر پسرت رو من هم گفتم بچه های دیگه چی گفت تقصیم کردیم من هم گفتم خوب این روهم ببرید توی یه کلاس دیگه برگشته میگه هر طور راحتید برد توی یه کلاس دسگه تو کلاس خودش هم نبرد انقدر ناراحت شدم یعنی از پسر من شیطون تر نیست مربی خودش ازش راضیه میگه یه روز خوبه یه روز بد بعد این خانم کاسه داغ تر آشه دفعه پیش بهم گفت ببرش دکتر پسرت رو نمی دونم فردا به مربی خودش بگم این رفتارش رو یا نه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
بعضی ها میبینن ادم حساسه بدتر میکنن.نانی جون اینقدر حساس نباش خوب پسر بچه اذیت میکنه.ببرش پارک که انرژیش تخلیه بشه ترامبولین برای تخلیه انرژیشون خیلی خوبه.من جایی خوندم بعضی بچه ها بیش فعال نیستن خود رفتار پدر ومادر بچه رو بیش فعال میکنه.نکن بکن زیادیتاثیر منفی داره من خودم خیلی بکن نکن میکنم.هر وقت کمتر هی حواسم بهشه اونم بهتره.
سلام بر دوستان عزیز نانی جون پسربچه دو نوع هست.یا ساکت و یا شلوغ!به نظرمن پسرها در بچگی حدتعادل ندارن.انشاالله بزرگتر که بشه میبینی چقدر خوب میشه.صبور باش دوستم و توکل به خداکن
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان لیلا جون میفهمم چه حالی داری.متاسفانه خیلیا برخورد با بچه رو بلد نیستن.به نظرم حتما با مربیش مطرح کنید
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
خانم خواهش میکنم به سوالم جواب بدین بچه های شما که بیش فعال هستند زیر یکسال چه علائمی داشتند خواهش میکنم علائمی که تو نظر خودتون بوده خواهششششششششش میکنم پاسخ بدین
وقتی عضو نینیسایت شدم تازه مامان بودم؛ الان یک کهنه مامان هستم
تازه مامان عزیز بیش فعالی بعد از سه سال قابل تشخیصه به هیچ عنوان بچه زیر سه سال رو نمی شه گفت بیش فعال اگر مشکلاتی داره ممکنه جسمی باشه به پزشک اطفال مراجعه کنین و بگین آزمایشات کامل براش بنویسه موفق باشی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
دوستانی که بچه هاشون رو بردن کار درمانی جواب گرفتن یا نه من یه مدت بردم خوب بود ولی الان میگه 30 جلسه
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
سلام خانما من چند ماه پیش توی این تاپیک نظر گذاشتم و دوستان لطف کردن راهنماییم کردن پسرم الان 28 ماهشه هنوز خیلی بازیگوشه همون حالت هارو داره سرسختی حرف گوش نکردن جیغ زدن لجبازی پرخاشگری ولی حرف زدنش خیلی بهتر شده تقریبا همه چیز میگه و قشنگ جمله بندی میکنه با دیگران خوب ارتباط برقرار میکنه تمرکزش عالیه ولی من خیلی داغون شدم احساس میکنم افسردگی شدید دارم باردار هم هستم تقریبا هرروز گریه میکنم خودمو میزنم استرس شدید دارم همش فکر میکنم من چجوری از پس دوتا بچه بربیام اگر این بچم هم مثل پسرم بشه چیکار کنم احساس میکنم نیاز به کمک دارم ولی کسی کمکم نمیکنه همسرم میگه روی خودت کار کن خودتو قوی کن و ازین حرفا ولی خودم میدونم حالم خیلی خرابه به نظرتون پسرم رو بذارم مهد؟دلم براش میسوزه حوصلشو ندارم دیگه جونی ندارم بهش برسم همش دلم میخواد بخوابم زیر پتو گریه کنم خوشبحالتون شما مادرای قوی و محکمی هستید من خیلی ضعیفم لیاقت بچه نداشتم کاش بمیرم
شیدای عزیز پسرت هنوز خیلی کوچیکه و الان موقعی هست که باید بازی کنه و شیطنت و همه چیز رو تجربه که به نظر من زود بود برای بارداری دوم ولی خدا خواسته و این نعمت رو به شما داده و شما هم قدر دان باش خودت رو مشغول کتاب خوندن بکن رمان روانشناسی به نظر من به خاطر نداشتن کمک به خودت داری فشار میاری پسر رو هم اشکالی نداره بزرا برای یه تایم مهد بعد از ظهر باشه بهتره اون بچه که گناهی نکرده مثلا 12 ظهر بزار تا 4 می تونی تو این سرای محله ها هم بزاری قیمت هاش مناسب تره خودت هم تو اون تایم می تونی به کار هات برسی اون بچه الان نیاز به بازی داره و شما هم حوصله نداری تو خونه باشه باید بیشتر دلت بسوزه تا مهد اوایلش یکم مریض میشه ولی اشکال نداره بعد از یه مدت دیگه عادت میکنه یکم هم روی صبور بودنت کار کن.
2810