2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
بزرگتر بشه بهتر میشه اگر یادگیری وتمرکزش خوبه مشکلی نداره.پسر بچه اذیت میکنه.دقیقا میدونم جی میگی پسر منم الان که 5 سالشه پیش دبستانیه خیلی اذیت میکنه حتی سر کلاس.ولی هر جی بزرگتر بشن بهتر میشن.
سلام دوستان عزیز خواهش میکنم مامان کوروش عزیز.مطمئنا خدا به تمام کودکان کمک میکنه نانی عزیز منم کاملا موافق حرفای مامان کوروش جون هستم.میدونم پسرها گاهی نمیشه اصلا کنترلشون کرد.ولی باید هرجوری شده کاری کنی سرگرم بشه.مطمئنا وقتی مشغول کاری باشه کمتر شیطنت میکنه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی من دیروز پسر سه سالمو به خاطر تاخیر در صحبت کردن پیش دکتر مغز و اعصاب بردم که براش ام ار ای و نوار گوش نوشت و دارو داد دکتری سراغ ندارید که اهل دارو درمانی نباشه و برای ادم وقت بزاره من از این دکتر دیروز خوشم نیومد چون نه سوالی از ما پرسید نه به حرفهامون گوش داد نه در مورد وضعیت پسرم توضیحی داد فقط دارو و از نوشت پسر من تو خونه خوبه ولی بیرون خونه فضولیش گل میکنه و به همه چی دست میزنه
وارتاج من دکتری بخوبی دکتر سید حسین حسن پور ندیدم اهل دارو هم نیست من دیشب اونجا بودم ام ار ای ببر انجام بده براش نمیدونم کدا م منطقه ایی نوار مغزی خودش انجام بده فاکتورش بگیر بیمه تکمیلی هستی بهت میاد
سلام به همگی خسته نباشید تعداد صفحات زیاده و نمی شه از اول خواند من پسر پیش دبستانی البته دو روز شروع شده ولی همین دو روز معلمه شاکی شده که پسر خیلی می دود و شلوغ می کنه و می گوید توی صف نمی آهسته البته تا حالا پسر من اصلا نمی دانسته صف چه خلاصه اعصابم بهم ریخته در صورتی که یک سال گذره کلاسها مختلف رفته و معلم ها اصلا شاکی نبودند خلاصه من نمی دانم چه کنم بیش فعالی یا نه با معلمه چه کنم که به این سرعت اعتراض کرده ممنون می شوم راهنماییم کنید من خیلی الان عصبی هستم و واقعا دچار اضطراب شدم
سلام دوستان .نتونستم 562 صفحه رو بخونم یه نگاهی به بعضی صفحه ها اجمالی اندختم..منم یه پسر کلاس اولی دارم که بیشفعاله وعدم تمرکز وتوجه داره .اینجوری که خوندم این تایپیک رو اکثرا پیش روانشناس بردید ودارو میدید.من تا به حال دارو ندادم .کاردرمانی انجام دادم والان هم میخوام نوروفیدبک انجام بدم .میخواستم بدونم کسی نوروفیدبک تا به حال رفته ؟ آیا نتیجه بخش بوده اگه رفتید ؟ چون طی تحقیقاتی که من کردم قرص ودارو فقط مسکنه ودرحال بچه رو آروم میکنه تا زمانیکه دارو مصرف کنه بچه خوبه ولی به محض قطع کردن دوباره علایم برمیگرده. ولی کاردرمانی یا نوروفیدبک درسته هزینه اش زیاده ولی تا 80درصد درمان میکنه وبچه کاملا خوب میشه .میخواستم ببینم کسی اطلاعی نداره ؟
من پارسال پسرمو بردم دکتر نصرت آبادی تو موسسه پارند.یه موسسه درمان نوروفیدبک وبیش فعالیه ...تست qeeg انجام دادم وبا اون تست تشخیص داده شد که بیش فعالی وبیشتر عدم تمرکز وتوجه داره ولی کمه اونقدر زیاد نیست که نیاز به دادن دارو باشه .کاردرمانی توصیه شد .که میتونم خودم تو خونه انجام بدم .تا 6سالش بشه وبره مدرسه .الان که میره مدرسه میتونم ببرمش برای نوروفیدبک .کاردرمانی تو منزل به این شکل بود که یه پک بسته بندی بود 250 تومن از خود موسسه خریدم یه سری وسیله هست مثل تخته تعادل وتوپ ویه سری بازی هایی که همونا رو تو موسسات برای کاردرمانی وبازی درمانی استفاده میکنن به جای اینکه ببرمش بیرون کاردرمانی وکلی هزینه کنم این پک رو خریدم وخودم تو خونه انجام دادم ..البته باید مداوم ومستمر انجام میدادم تا نتیجه بگیرم که نکردم ..واسه همین هم تا الان هنوز پسرم مشکل داره .و حالا میخوام ببرمش نوروفیبک که روش مطمئن تریه واسه درمان اینجور بچه ها .نخوندم بین نوشته هاتون که کسی تا به حال انجام داده نوروفیدبک یا کاردرمانی یا نه ؟
پسر من اصلا داخله کلاس نمیشینه مربیش میگفت اینقدر فعالیت میکنه که من میگم هیچی یاد نگرفته ولی توی خونه میاد میبینم کاملا یاد گرفته میگه باید کنار خودم بشونمش وگرنه نمیشینه هر بچه ای بلند میشه میره میشینه سر جاش حالا میگفت جند ماه دیگه بهتر میشه چون پسر من قبلش اصلا مهد نرفته بود.پیش روانشناس هم رفتم میگه بیش فعال نیست که دارو بخواد.حالا خدا کنه سر کلاس بشینه اروم بشه وگرنه برای اولش به مشکل برمیخورم.خود روانشناسه که میگفت باید بهش مهلت داد تا بدونه توی کلاس قوانین داره جایه بازی نیست وبهش مسولیت بدن.حالا خدا کنه درست بشه.که منم از فکر بیام بیرون.
مامانه تنها دختر من دقیقا مشکا بچه شمارو داره اختلال یکپارچگی حسی از نوع لمسی که تو سنین پایین شبیه بیش فعالیه چون بچه پر تحرکه من دارم دخترمو کاردرمانی میبرم خوشحال میشم بیشتر با هم در ارتباط باشیم
2810