2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980832 بازدید | 11748 پست
نانی جون شما لطف داری.باور کن مامانهای مهربون این تاپیک مثل خواهر برام هستن.من به این تاپیک علاقه خاصی دارم...پسرم ریسپریدون رو تقریبا دو سال و ریتالین رو کمتر از یکسال استفاده کرد.ریتالین براش عوارض بدی داشت.تجربه شخصی من اینه که ما خودمون میتونیم بهترین دارو باشیم.دارو در هر صورتی عوارض خاص خودشو داره.البته این نظر شخصی من هست.ممکنه به یک کودک دارو سازگاری داشته باشه.مطمئن باش پسرت خوب میشه.مهم اینه در کنار این مشکلات هوای خودت هم داشته باشی.موفق و سربلند در کنار پسرگلت باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان رومینا خیلی دوست دارم گروه ت ل گ ر ام رو عضو بشم.ولی متاسفانه مدرسه پسرم و رسیدگی به درساش خیلی وقتم رو میگیره.انشاالله با پایان سال تحصیلی مزاحمتون میشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دکتر رونق کرج خیلی دکتر خوبیه ولی اصلاااااا دارو نمیده میگه مدارا کن مشکل پسر من توی مدرسه و بیرون خونس با من تنها باشه اصلا اذیت نمیکنه ولی باباش باشه یا خونه کسی بریم افتضاحه درسته دارو خوب نیست ولی ب چ قیمتی اینا اگه توجه و تمرکزشون درست بشه پیشرفت میکنن فوایدش بیشتر از مضراتشه پسر منو ببینی میگی چقدر ارومه ولی توی مدرسه بچه ها روزده این چند روزه جرات نمیکنم برم دنبالش ک از مادرا حرف بشنوم
نازنین زهراجون اتفاقا دکتری که خیلی راحت دارو میده قابل اعتماد نیست.خیلی خوبه تمام دکترها راه نهایی رو دارودرمانی بدونند.متاسفانه الان همه در همون ویزیت اول دارو رو تجویز میکنن.من خودم مخالف دارودرمانی هستم.البته این نظر شخصی من هست.چرا با بچه هادرگیر میشه؟حتما چیزی اذیتش میکنه.باهاش حرف بزن که علتش چیه.میدونم سخته.ولی هیچ موقع راه اول رو دارو در نظر نگیر.موفق باشی دوستم
نازنین زهراجون انشاالله به زودی مشکلاتش حل میشه.مطمئن باش خوب میشه.صبر و توکل به خدا داشته باش دوستم
مامانه تنهاجون،انشاالله هیچ موقع تنها نباشی درباره این اختلال شرایط چطوریه؟میتونن حرکت با پا داشته باشن؟
بله سومیسو جان مشکلی تو حرکت ندارن.در واقع حس لامسه شون قوی تر از معموله. مثلا پسر من اوایل حاضر نبود با خمیر بازی کنه.البته من باهاش تو خونه بازی میکنم خیلی بهتر شده.ولی اگه خیلی شدید باشه بچه گاهی حتی حاضر نیست تو صف بایسته و ممکنه برچسب پرخاشگری و نازسازگاری بخوره در حالی که مشکل چیز دیگه است.
مامانه تنهاجون متاسفانه مشکلات رفتاری در کودکان زیاد شده.من متاسفانه اطلاعی در این مورد ندارم.الان داره درمان میشه؟کاردرمانی هست یا دارودرمانی؟
2810