2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980943 بازدید | 11748 پست
زنبق جون این داروخانه 29 فروردین اصلا تلفنش رو جواب نمی ده مستقیم باید برم اونجا دارو رو بگیرم؟ می خواستم بگم با پیک بفرسته برام شما شماره ای ازشون داری که جواب بده؟ ممنون عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
مرسیییییییییییی سومیسوی عزیزم دوست مهربونم متاسفانه تو مهدکودک سوخت به حاطر اهمال مربیش مرسی از راهنمائی و امیدواری دادنت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنبق جون با موبایلم می خوام به اسن شماره که دادی اس ام اس بدم می گه شماره اشتباهه 209014 همین شمارست؟ ممنون عزیزم
سلام عسل جون من مستقیم رفتم داروخانه و این شماره رو از توی نت سرچ کرده بودم. با این حال با شماره 9014 تماس بگیر و تلفنی سوال کن امیدوارم که موفق بشی عزیزم
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
سلام دوستان عزیزم خواهش میکنم عسل عزیزم.انشاالله گل پسرت روز به روز بهتر میشه نانی عزیز پسرم با مصرف ریتالین تیک گرفت.ترسو شده بود و خیلی عوارض بدی براش داشت.با قطع قرص عوارض قرص به مرور از بین رفت.البته هنوز ترس رو گاهی داره.ولی بازم خداروشکر خیلی بهتر شده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان پسرم تیک گرفته من ریسپریدون ایرانی میدادم تا اینکه مربی گفتارش گفت خارجی بگیر سومین بار که بهش دادم تیک از سرو چشم گرفته از پریروز قرص را ندادم هیچکدام اصلا ، تا امروز نداشت بردم دکتر اطفالش بهش فلوکستین داد البته دندون قروچه هم گرفته البته از 5 شنبه از پوشک گرفتم نمیدونم به چه علت خدا کنه زود خوب بشه خیلی ناراحتم ، فقط تشنج و صرع از اینها نباشه برام دعا کنید ترا خدا
2810