2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
نانی جون ىکتر سعید انوری منظورته؟ فوق تخصص اعصاب و روان در مورد شربت بیشتر توضیح می دی؟ دکتر انوری تجویزش کرد؟ اتفاقا مطبش تو بهشتی بهمون نزدیکه ولی شماره اش جواب نمی ده اگر بشه حتما می برم پسرم رو دیگه عمرا پیش خوشابی نمی رم مرسی عزیزم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
شهره جون ریسپیریدون رو نده به نظرم آقای نظام چیکارن؟ می شه شمارشو بدی. برای پسر کوچیکم می خوام آبان 3 سالش تموم می شه هنوز حرف نمی زنه اینکه یک جلسه می ری عالیه دکتر خوشابی فقط ریسپیریدون داده؟ آخه خود خوشابی هم می گه ریس÷یریدون برای پرخاشگریه ولی پسر من پرخاشگری نداره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عسل جون پسر من پرخاشگریش زیاد بود ولی باکاردرمانی خیلی بهتر سد پرخاشگریش این که با بچه ها نمیسازه ومیخواد کتک بزنه ولی وقتی بهش تذکر میدی فوری میره میبوسدش ازاین جهت من به پسرم ندادم واینکه بی اختیاری ادرار میگیره ولی میخوام قبل از کلاسش بهش بدم چون یکم بیقرار گفتم لااقل سرکلاس اروم وقرار بگیره ..نمیدونم پیش چه دکتری ببرم پسرمو امروز شربت پیرااستام رو دادم ویک چهرم رسپریدون .اخه گفتن پیراستامم بیقراری میاره برام شده یک معما
پسرم 20 ماهشه از بچگی خیلی نا آروم بود همش گریه میکرد تا 6 ماه هر دکتری بردم گفتن کلیک داره خلاصه گریه های شبانه روزی تمام شد ولی الان که 20 ماهست نمیتونم یه مهمونی برم همش باید دنبالش باشم به همه چی دست میزنه جیغ میزنه اصلا از هیچی نمیترسه با آرامش با دعوا با هیچی آروم نمیشه یه جا نمیمونه به تلویزیون کارتون اصلا علاقه نداره ولی ماشالا 11 ماهگی خوب راه رفت ،حرف زدنش خیلی خوبه همه کلمات رو میگه مثل طوطی.پیش 2 تا دکتر روانپزشک کودکان بردم یه بار 1 سالگی یه بار، یه بارم 2 ماه پیش اونا تشخیص بشی فعالی دادن قرص رسپریدون نوشتن .بعد چند جلسه پیش روانشناس بردم که همشون با دارو مخالف بودن میگفتن بچت عادیه وباهوش اصلا لازم نیست دارو مصرف کنه ودر ضمن بش فعالی از 3 سالگی قابل تشخیصه بچه شما هیچ مشکلی نداره.حالا گیر افتادم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید دارم دیونه میشم.
شهره جون من خودم امروز ریسپریدون خارجی گرفتم من با اینکه پسرم بیشتر کلمات را بهش می گم می گه ولی ریسپریدن اون آلاینده ها و سمومی که در بدنش هست دفع می کنه دکتر خوشابی دکتر خوبی ولی طرز برخوردش زیاد به دل نمی شینه شربت آکوامارین هم بهش بده اگه می توانی برای گفتار ماساژ صورت هم براش بدن چون عالیه
شهره جون وقتی کسی بخواهد ررژیم غذایی بگیره دکتر بهش رژیم و ورزش میده در کنارش قرص های ویتامین مشکل بچه های ما هم همینه همه راههایی که میره درسته ولی دارو هم باید مصرف بشه
عسل مامان ببرش پیش دکتر انوری بهت می گه چه کنی در برنامه غذایی پسرت کاکائو حذف کن پرتقال و آبمیوه پرتقال دار ماست هم امتحان کن اگه دیدی شیطنتش زیاد میشه بهش نده
نانی جون چقد دوز پیراستام کمه من امروز 3سی سی بهش دادم مربی پسرم گفت این امروز چشه ازبس که جیق میزد وپرخاشگری میکرد .دکارخوشابی یکم ازچشمم افتاده واینکه نمیتونی درست ازش یک سوال بپرسی الان میخوام بهش بدم قرصشو نمیدونم جوابمو میده یانه.نانی جون من نمیدونستم پرتقال هم برا بچامون خوب نیست اینکه طبیعیه چرا مشکل داره؟!!!عسل مامان یخورده صبرکن 2سالش بشه درکش میره بالاتر پسرمنم اینجوری بود مهمونیاتو یابدون اون برو یا اخرسر برو وزود بیا که ته خودت وته بچت بی ارزش نشین بعدهم چیزای شیرین و کاکائو دار و کافءین دار مثل چای پررنگ وقهوه و.. وابمیوه های صنعتی اصلا بهش نده خیلی کم .سعی کن انرژیشو بارقص و پارک وپیاده روی وخلاصه هرچی تخلیه کنی الکی به بچه قرص میدی برا چی
2810