2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981042 بازدید | 11748 پست
سلام دوستای گلم و سومیسوی عزیزم اومدم یه شرحی بدم و ازتون کمک می خوام من یک ماه پیش مهدکودک پسرم رو عوض کردم و چون تو مهد قبلی مربی ÷سرم قرصش رو یک چهارم کرده بود دیگه تو مهد جدید ندادم بهش گفتم بزار نفهمن که قرص می خوره. خلاصه دیروز بردمش دکتر خوشابی و خیل یعصبانی شد از قطع دارو و گفت اگر اینطورخ خوب پیش من نیارش دیگه. دوباره براش نوشت و گفت یک چهارم خیلی کمه همون نصف یا یک عدد بده اینجوری در آینده به مشگل می خوره قرصش دگزامین هست ولی متاسفانه گفت دیگه هلال احمر هم نداره واسه همین براش ریتالین نوشت و ریسپریدون خارجی حیف شد یک ماه پیش دگزامین بود به همسرم گفتم برو بگیر نرفت کلا در برابر دارو دادن مقاومت می کنه حالا سوالام 1- اگر کسی هست دگزامین گرفته برای بچش ولی به دلایلی نمی خواد بده یا بچش خوب شده ایشالا من ازش می خرم 2- با اینکه گفتم به دکتر پرخاشگری نداره ولی باز براش نوشت و گفتم آخه خوندم خیلی عوارض داره گفت اولا من خارجیش رو می دم که عوارضش کمتره ولی اشتها رو زیاد می کنه بعد هم دوزش کمه مشگلی نداره ولی ÷سر من اضافه وزن داره دکتر هم گفت حالا کلا برای دادن ریسپریدون خیلی نگرانم و شک دارم. به نظرتون چه کنم؟ 3- دکتر گفت چون 5 سالش تموم شده دیگه می تونه ریتالین بخوره و مشگل نداره حتی تاقیرش از دگزامین بیشتره ولی من واقعا باز تو دادن ریتالین به پسرم خیلی زیاد شک دارم و می ترسم دکتر گفت با این وضعیت اگر ÷یش بره سال دیگه نمی تونه برهمدرسه . پسرمم با وجودیکه همه جوره بهش رسیدگی کردم که اونجا آروم باشه بدتر کلی ناآروم شده بود چقدر هم ویزیتش گرون شده 80 تومن گرفت یه سری هم کتاب و ... با ویزیت کلا 164 گرفت دکتر خوشابی گفت اگر کلا قصد داری دارو ندی اینجا نیارش دیگه و گفت حتی ممکنه تا 12 سالگی نیاز به دارو داشته باشه. به بچه ای که چاقه و اشتهاش زیاده که دارویی نمی دن که باز اشتها رو بیشتر کنه ریتالین هم اینجوریه؟ دگزامین به پسرم می ساخت و حتی اشتهاش رو کم کرده بود و خوشحال بودم ولی متاسفانه هلال احمر نداره. البته اینو یه مامان گفت اونجا امروز گفتم همسرم بره ببینه دارن یا نه اون موقع که پرسیدم و داشتن نرفت بگیره کاش خودم رفته بودم
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنبق جون شما رفته بودی گرفته بودی قرص رو یادم اومد منم همون موقع باید می رفتم بگیرم و متاسفانه گذاشتم به امید پدرش اشتباه کردم. ریسپریدون مگه برای خشونت نیست ؟ ای خدا کلی خوشحال بودم کفتم خوب شده دکتر تا علی رو دید گفت قرص می خواد خیلی هم دعواش کرد و باهاش بدبرخورد کرد ناراحت شدم گفتم روانپزشک کودک چرا اینجوری برخورد می کنه با بچه البته نقاشی که تو مطب کشیده بود رو گرفت و تشویق کرد و اسمش رو نوشت گفت بده منشی بزنه رو برد
حالا منتظرم همسرم خبر بده ببینم داروخانه دگزامین داره یا نه تو رو خدا اومدین دیدین راهنمائیم کنین و از تجربیاتتون بگین که ریتالین و ریسپریدون بدم بهش یا نه؟ ممنون عزیزان
سومیسو جون الان باز صفحات أخر تاپیک رو خوندم واقعا دلم نمی خواد ریتالین و ریسپیریدون بدم به پسرم دگزامین هم که دیگه نیست به نظرت ببرم پیش دکتر اشرفی؟ ممکنه بگه نمی خواد این داروها رو بدی؟ اگر بگه نمی خواد بهش اعتماد کنم؟ دارم دیوونه می شه احساس می کنم یه صلاحی بوده که دارو رو نگرفتیم و الان نیست شاید لازم باشه یه جا دیگه هم ببرمش غیر از روانپزشک کودک چون اونا همه بدون استثنا دارو می دن
یه سوال دیگه سومیسو جون دکتر اشرفی که متخصص مغز و اعصابه برای مشکل بیش فعالی هم نظر می ده؟ می شه بگی به شما چی گفت در مورد مصرف ریتالین و ریس÷ریدون و نظرش چی بود؟ کلا توضیح می دی عزیزم ممنونم
عسل جون من دگزامین رو از داروخانه 29 فروردین توی میدون حر گرفتم. منم رفتم اول هلال احمر نداشت رفتم داروخانه 29 فروردین داشت. اطلاعات داریی 9014 فک کنم باشه زنگ میزنی بهت میگه برو کدوم داروخانه
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
اسم دارو رو هم به صورت انگلیسی و صحیح به شماره 209014 ارسال کنی ادرس داروخانه ای که قرص رو دارن بهت ارسال میشه
خدایا من ازت بینهایت سپاسگذارم که منو سزاوار داشتن یه فرشته زمینی دونستی امیدوارم لایق این نعمت بزرگ باشم.
2810