2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980839 بازدید | 11748 پست
سلام خانوما
یه سوالی داشتم.
دکتر قرص رسپریدون رو 1چهارم صبح و 1چهارم شب تجویز کرده.
شب برا چی باید بخورن. ? شبا که خوابن اذیت ندارن.اثر قرص مگه چند ساعت بعد از مصرف ظاهر میشه? من همش فکر میکنم شب بخوره تا صبح اثرش رفته
خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری
سلام دوستان یه پسر 2 ساله دارم به غایت شیطون و بازیگوش جوری که من و همسرم دیگه کم آوردیم هر راهی رفتم فایده نداشت بدجوری ناامید و مستاصل شدیم با هیچ کس ارتباط نداریم نه جایی میریم نه کسی میاد بازار و تفریح و مسافرت اصلا و ابدا دکتر بردمش گفت احتمالا بیش فعال شدیده ولی هنوز زوده برای تشخیص هیدروکسیزین تجویز کرد که هیچ تاثیری نداشت دوزش رو بیشتر کردیم باز هم تاثیری نداشت عرقیات گیاهی انواع و اقسامش رو امتحان کردیم هیییچ تاثیری نداشت خیلی دوسش دارم ولی بعضی اوقات احساس میکنم مهرش از دلم رفته با اذیت هایی که میکنه خودمم جدیدا خیلی عصبی شدم آنقدر از نظر روحی و جسمی خستم که بعضی شبا که میخوابم آرزو میکنم صبح دیگه بیدار نشم به کمکتون نیاز دارم لازم باشه میارمش تهران الان واقعا نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام شیدا خانم خوب پسرها اوج شیطنتشون 2 سالگیه تا 3 ونیم بعد کم کم رفع میشه.که میگی چقدر الکی حرص خوردم سعی کن سرشو گرم کنی ببریش پارک که انرژیش تخلیه بشه مثلا سرسره بادی ها برای تخلیه انرریشون خیلی خوبه یا گل بازی هم انرژی منفی رو از بین میبره.انشاالله مشکلتون حل بشه.دکترهای ایران هیچ سوادی ندارن همشون توی ده دقیقه تشخیص بیش فعالی میدن اگر شما برنامه های جوفراست رو نگاه کنید دقیق متوجه میشین از چه راه هایی استفاده میکنن یه بار هم به هیچ بچه ای قرص نداده.اینجا سریع قرص ارامش بخش تجویز میکنن.من خودم پسرمو 2 سالش بردم قرص ریسپریدون داد فقط خواب بود منم ندادم الان خیلی خوشحالم که ندادم.قرصها روی یادگیری وحافظه بچه هم تاثیر منفی داره.من تجربه موگفتم امیدوارم بهترین راهو همگی انتخاب کنید.
دیبا جون پسرم ریسپریدون رو شبها مصرف میکرد.چون خواب آور هست.ریسپریدون رو دکترش برای این تجویز کرد که از تیک جلوگیری کنه.که در این مورد اصلا براش خوب نبود.چون متاسفانه موقع مصرف دارو دچار تیک شد.پسرم قرص رو میخورد نیم ساعت بعد خوابش میگرفت
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شیداخانم با حرفهای مامان کوروش و داریوش عزیز کاملا موافقم.فرزند شما الان فقط داره بچگی میکنه.پسر من توی سن پسر شما سرشار از انرژی و شیطنت بود.من مطمئنا اگر به گذشته برگردم به هیچ عنوان دیگه پسرم رو سرزنش نمیکنم.شیطنت برای کودک هست.اصلا بچه آروم به نظر من مشکل داره.قوی باش دوستم.اصلا نباید ذره ای از محبتت رو بهش کم کنی.اتفاقا بچه شیطون رو میشه با محبت و نوازش آروم و مطیع کرد.مطمئن باش وقتی شما آرامش رو در وجودت تقویت کنی اونم روز به روزآروم تر میشه.منم زمانی بود که جایی نمیرفتم.منظورم منزل اقوام هست.به جاش بچمو میبردم پارک.شما هم اصلا به این فکر نکن چرا بچم شیطنت داره.به این فکر کن که یک بچه سالم داری که میتونه بازی کنه.همیشه به این فکر کن که هستند مادرهایی که حسرت بازی کودکشون به دلشون مونده.پس از این به بعد به روزهای زیبا در کنار فرزند گلت فکر کن...
دوستان هر موقع بچه دو سالتون رو یک ساعت و نیم بردین جائی حسابی بازی کرد و بعدش باز شیطنت و نافرمانی کرد اون وقت شک کنین که مشکل داره. من خودم دو تا پسر شیطون دارم و درگیر این مسائل بودم خودمو می گما ما می خوایم بچه هامونو تو آپارتمان حبس کنیم و انتظار داریم تکون نخورن بچه با بچه فرق داره من خودمم فعلا قید سفر و ... رو زدم پسر بزرگم بهتر شده حالا کوچیکه رو نمی شه کنترل کرد دو سال و نیمشه دوستمون راست می گه اوج شیطنت بچه ها تا سه سال و نیم هست نگران نباش به جاش حسابی براش برنماه های شاد و مفرح بریز شهر بازی مخصوصا اونایی که جای مخصوص دارن برای اینکه بچه نیم ساعت با هم سناش بازی می کنه عالیه تو اون نیم ساعت شما هم یه نفسی می کشی و آرامش پیدا می کنی موفق باشین دوستان عزیزم به زودی تسلیم دارو نشین مخصوصا داروهای خواب آور مثل ریسپیریدون من به پسر بزرگم دگزامین می دم که اتفاقا کم خوابش می کنه چون تمرکزش رو بالا می بره که یادگیریش بره بالا ولی از یکی دوماه آینده ایشالا قطع می شه دوستون دارم بووووووووس
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
من که پسرم داءم جیق میزنه داد میزنه بهونه میگیره خودمم افسردگی گرفتم دیروز برامون نهمون اومد ازشمال همه تعجب کرده بودن خسته شدن میگفتن ابن عصبی چرا اینجوری میکنه همش حرف پسرمنو میزدن مجبور شدم برای یک 3،4 ساعتی بفرستمش خونه مادربزرگش چون دیگه نمیشد تحملش کرد هرموقع میخواد بره جیش کنه باید کل لباساشو دربیاره لخت بشه همه جارو خیس کنه بالباساش بعدهم لخت لخت بگرده بهم میگن دعواش نکن .نمیکنم ولی فوق العاده حساس
عسل جون باهات موافقم.زندگی آپارتمان نشینی بدجور در حق بچه ها ظلم کرده.من خودم چند سالی میشه خونه ویلایی گرفتم.خونه حیاط دار برای بچه ها خیلی خوبه.چند سالی که آپارتمان بودم واقعا بچم بهش سخت گذشت.ولی بازم من زیاد میبردمش بیرون.الانم تا جایی که بتونم بیرون میبرمش.میذارم تا میتونه بازی کنه.از فردا هم کلاس ژیمناستیکش شروع میشه.ورزش برای بچه ها خیلی خوبه.پسرات ورزش میرن؟پسرم پارسال تابستان هم ژیمناستیک رفت.واقعا براش تاثیر خوبی داشت.بچه های الان باید بازی کنند و تا میتونند انرژیشون رو تخلیه کنند.اگه این بازی نباشه مطمئنا توی خونه باعث اذیت و آزار میشن
شهره جون بهت حق میدم ناراحت بشی.پسر منم کوچک بود لجبازیای خودش رو داشت.اونم میخواست بره دستشویی باید آستین بلند حتما میپوشید!!! تا رفت پیش دبستانی و مربیش باهاش حرف زد و دیگه این کاروگذاشت کنار.مطمئن باش پسرت بزرگتر که بشه این کاراش رو انجام نمیده.کار خوبی کردی فرستادیش منزل مادر بزرگش.گاهی نق زدنها و حرفهای دیگران بدجور روی اعصاب هست!!! منم این رفتارها رو وقتی پسرم کوچک بود زیاد دیدم... ورزش تاحالا فرستادیش؟مطمئنا براش میتونه خوب باشه.توی خونه با اسباب بازیاش بازی میکنه؟کتابهای رنگ آمیزی هم خوبه براش بگیری.بازی با خمیر بازی و سفال هم خیلی خوبه.نگران نباش دوستم.بزرگ میشه و همه این شیطنتهاشو میذاره کنار
شهره جون منم با حرفای سومیسو در مورد پسرت کاملا موافقم سومیسو جون پسرم اسکیت می رفت یه مدت که عالی بود حالا باز می زارمش شنا هم ایشالا از اول تیرماه می زارمش ژیمناستیک شنیدم باعث کوتاهی قد می شه نمی دونم تا چه حد صحت داره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
عسل جون خیلی خوبه پسرت ورزش میکنه.منم پارسال از مربی پسرم پرسیدم که آیا باعث کوتاهی قد میشه.گفت این موضوع صحت نداره.پسرم قدش خدارو شکر خیلی خوبه.توی کلاسشون امسال جزئ بچه های قد بلند بود.از پارسال هم که رفت ژیمناستیک چند سانتی بازم قدش بلند شد.اتفاقا ژیمنماستیک برای بچه ها بیشتر حرکات جهشی داره.امروز که پسرم رو بردم مربیشون تشک گذاشت و کلی روی تشک بالانس تمرین کردند و کلی پریدند.از باشگاه آوردمش احساس ورزشکاری بهش دست داده و میگه من قهرمانم
2810