vartajجون منم کتایون خوشابی رو توصیه میکنم که در تاپیکتون گفتید وقت فعلا نمیده.پسرم تحت نظر دکتر محمود رضا اشرفی هست.من راضی بودم از کارش.مرکز آتیه هم دوستان این تاپیک تعریفش رو کردند ولی من خودم تابه حال مراجعه نکردم.پسر شما هنوز خیلی کوچک هست و باید بیشتر کارها و شیطنتاش رو بذاری به حساب کوچک بودنش.مطمئن باش بزرگتر که بشه خوب میشه.منم وقتی پسرم کوچک بود مشکلات زیادی باهاش داشتم.رفتن به خیلی جاهارو کنسل کردم.پسر من مثل پسر شما وقتی بیرون میرفتم فقط دوست داشت شیطنت کنه و دویدن رو خیلی دوست داشت.آرزوم بود کوچک بود بریم رستوران باهاش
ولی حالا که بزرگ شده میبینم کاراش از روی بچگی بوده.حالا دیگه رفتن به رستوران و سینما برامون سخت نیست.دوستم نگران نباش.مطمئن باش پسر گلت بزرگ میشه و مشکلاتش تموم میشه.اینو مادری داره بهت میگه که خودشو برای پسرش پیر کرد...گر چند می دونم هنوز راه زیادی دارم تا به آینده پسرم امیدوارتر بشم.من تلاشم رو میکنم تا پسرم به بهترین درجه برسه و به اونایی که خیلی جاها دلمو شکوندند حالی کنم که تمام بچه ها توانایی دارند.تمام بچه ها باید شیطنت کنند.باید به دنیای بچه ها به چشم دیگری نگاه کرد...موفق باشی دوستم