2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980881 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان حمید رضا همسر منم همین بود اوایل اصلا با دارو موافقت نمی کرد ولی وقتی سه چهار تا دکتر بردیم و همه دارو تجویز کردن یه جورایی تسلیم شد ولی باز راضی نمی شد به دارد من یه مدت بدون اطلاع همسرم دارو دادم وقتی رفتارای پسرم بهتر شد بهش گفتم و وقتی خودش دید اتفاقی نیفتاد و براش خوب بود دیگه موافق شد همین الان هم حرص می خوره وقتی میبینه دارو می دم ولی من اهمیت نمی دم چون می دونم براش لازمه هرچند یک هفته مسافرت بودیم دارو نخورد هیچ مشگلی هم باهاش نداشتم ولی تو مهد دارو می خوره چون اعصاب مربیش رو خورد می کنه و حرف گوش نمی ده
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام عسل جون.خواهش میکنم خوشحالم دارو برای پسرت خوب بوده و بهتر شده.انشاالله هرروز پیشرفت کنه و خدا نگهدارش باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
باران جون 3سالگی یعنی اوج شیطنت کودک و اونم پسر بچه.بهتره اصلا پیش داوری نکنید و بهش حق بدهید که باید شیطنت داشته باشه و بازی کنه.برای تشخیص بیش فعالی هم باید به متخصص مغز و اعصاب کودکان یا روانشناس کودک و یا روانپزشک مراجعه کنید
سلام .من نمیدونم چرا این تاپیک برام بروز نمیشد.ممنون سومیسو جون بابت جمله زیبایت واقعا همینطوره من همش باخدا درد دل میکنم .امروز مربی صدرا بهم گفت اختلال رفتاری صدرا خیلی اذیتش میکنه نمیدونم با رفتن پیش روانشناس ودکتر جواب میده یانه چون میگفتن باعث میشه نتونیم باهاش کارکنیم .آزمایشات صدراهم که اونهفته دادم خوب بود ازمایشات متابولیک و تیروءید فقط یکم کم خونی داشت .مامان حمیدرضا منم پسرمو1هفته مونده به 3سالگیش گرفتم راحت شدم ولی خیلی هم نجس کرد عوضش زود هم گفت فقط باید ریلکس باشی تواین امر
سلام دوستان لطفا از علائم نوزادی بچه هاتون بگین من فکر میکنم بچم بیش فعاله الان چهار ماهشه
خداوند می فرماید:هر کس فرصت برای گرفتن وضو پیدا کند و وضو نگیرد به من جفا کرده و هر کس وضو بگیرد و نمازی نخواند باز هم به من جفا کرده...و اگر نماز خواند و دعایی کرد ومن آن دعا را استجابت ننمودم من به او جفا کردم و من پروردگاری جفا کار نیستم.(وسائل الشیعه )
سلام سیندرلا جون.نوزادی پسر من خیلی خوب بود.آروم بود و اصلا اذیتم نکرد.البته مشکل اصلی پسر من تمرکزش بود و بیش فعالی آنچنان نداشت.نگرانی برای خودت درست نکن.نوزاد ممکنه به خیلی از دلایل بیقراری کنه.ممکنه کولیک داشته باشه
من یه پسر 3ساله دارم که شیطونه ولی نه خیلی زیاد اما حرف جز 4_5تا کلمه حرف نمیزنه.تو پاساژ یا خونه مردم ولی خیلی شیطون میشه بدو بدو میکنه و جیغ خوشحالی میزنه .ابرومو میبره.از رو صندلی اشپزخونه و مبلها بالا میره .دوست داره با روسری و لباس و قابلمه بازی کنه .همسرم اصلا و ابدا زیر بار نمیره که پسزمون مشکل داره ولی با زور من بردیمش گفتار درماندکه اونم گفت بیش فعال نیست.فقر محیطی داره ولی من خودم همه جور علامتی از بیش فعالی درش میبینم لطفا دکتر روانشناس خوب که زود وقت بده بهم معرفی کنید اینم تاپک معرفی دکتره http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1142187&postID=44884099
vartajجون منم کتایون خوشابی رو توصیه میکنم که در تاپیکتون گفتید وقت فعلا نمیده.پسرم تحت نظر دکتر محمود رضا اشرفی هست.من راضی بودم از کارش.مرکز آتیه هم دوستان این تاپیک تعریفش رو کردند ولی من خودم تابه حال مراجعه نکردم.پسر شما هنوز خیلی کوچک هست و باید بیشتر کارها و شیطنتاش رو بذاری به حساب کوچک بودنش.مطمئن باش بزرگتر که بشه خوب میشه.منم وقتی پسرم کوچک بود مشکلات زیادی باهاش داشتم.رفتن به خیلی جاهارو کنسل کردم.پسر من مثل پسر شما وقتی بیرون میرفتم فقط دوست داشت شیطنت کنه و دویدن رو خیلی دوست داشت.آرزوم بود کوچک بود بریم رستوران باهاش ولی حالا که بزرگ شده میبینم کاراش از روی بچگی بوده.حالا دیگه رفتن به رستوران و سینما برامون سخت نیست.دوستم نگران نباش.مطمئن باش پسر گلت بزرگ میشه و مشکلاتش تموم میشه.اینو مادری داره بهت میگه که خودشو برای پسرش پیر کرد...گر چند می دونم هنوز راه زیادی دارم تا به آینده پسرم امیدوارتر بشم.من تلاشم رو میکنم تا پسرم به بهترین درجه برسه و به اونایی که خیلی جاها دلمو شکوندند حالی کنم که تمام بچه ها توانایی دارند.تمام بچه ها باید شیطنت کنند.باید به دنیای بچه ها به چشم دیگری نگاه کرد...موفق باشی دوستم
چیزهای خوب به سراغ کسانی میروند که صبر میکنند اما چیزهای بهتر به سراغ کسانی میروند که تلاش میکنند.
2810