2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980925 بازدید | 11748 پست
سلام خانوما .منم مربی گفتار پسرم اینهفته خیلی ازش راضی بود و میگفت پسرت کم حسی داره باید ماساژا رو باهاش کارکنی ولی اون اصلا نمیگذاره با یک ترفندی اگه بتونم بعضی هاشو انجام بدم .کسی بوده مثل پسر من اینجوری باشه ؟بچم خیلی جیق میزنه بازیخونه نبردمش دیگه دیدم به 2تا بچه ها زد اوردمش بیرون .نمیدونم چرا یهو برق میگیردش
خواهش میکنم دیبا جون.میشه با بازی و رفتار مناسب ،دارودرمانی رو ادامه نداد.البته دارو روی بعضی بچه ها جواب میده،ولی درمورد پسر من شرایط رو بدتر کرد.منم بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کردم.درسته الان هم گاهی اذیت میکنه و موقع درس گاهی لجبازی داره،ولی با مامانهای دوستاش صحبت میکنم،میبینم اکثر بچه ها بازیگوشی و لجبازی رو دارند.حالا طفلک پسر من تامیگم بیا درس کار کنیم زود گوش میکنه.در صورتی که خیلی از مامانهای دوستاش شکایت از این دارند که بچه هاشون تمایلی به خوندن درس ندارند.شما هم مطمئن باش خودتون میتویند بهتر از هر دارویی در بهبودیش موثر باشید.موفق باشی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شهره جون منظورت ماساژ بدنی کودک هست؟ من برای پسرم گفتار درمانی و آموزش ذهنی رو انجام دادم.ماساژ درمانی هم در آرامش کودکان تاثیر خوبی داره.البته من تجربه ای نداشتم.ولی یادمه نازی عزیز از دوستان مهربان این تاپیک که متاسفانه دیگه کم میاد اینجا،یه مدت برامون از ماساژ درمانی میگفت.شما خودتون فکر کنم بتونی ماساژرو انجام بدهی.البته متاسفانه اکثر مددکارها مطالب رو خوب آموزش نمیدند تا بتونند خودشون کار رو انجام بدهند.ولی خیلیا هم مثل مددکار پسر من خیلی خوب راهنماییم میکرد.بااینکه من زیاد ازش سوال میپرسیدم همیشه خوب راهنماییم میکرد.شما هم قبل از اینکه بری کلاسای پسرت سوالاتت رو در کاغذ بنویس و زود از مددکارش بپرس.خودتون مطمئنا بهتر میتونید در منزل انجام بدید.موفق باشید
سومیسو جون میگن پسرت کم حسی داره وباید ماساژش بدی ولی پسرم نمیذاره ومن با یک مکافاتی میتونم انجامش بدم باید حواسش پرت یک چیز دیگه باشه اونم نه همیشه پسرم چون مشکل رفتاری داره خیلی سخته باهاش کارکردن و خرابکار مربیش دیروز بهم گفت باهاش رقص کار کن و بگذار از حرکاتت تقلید کنه ولی راه نمباد با ادم میاد بمن میچسبه قبلشم پود ر لباسشویی را برام خالی کرده بودکلا هیچی نباید جلو دستش باشه واقعا روانی شدم.اامروز نشستم از دستش گریه میکردم .دیشب هم روی یکی از فرشام پی پی کرد روی یکی دیگش جیش .کلا رو اعصاب به مربی کاردرمانشگفتم اگه واقعا احتیاج ببرمش تهران .خیلی سخت سروکله زدن باهاش
بخدا گفتم چرا بچه من باید اینجوری بشه اینهمه بچه اونم فقط پسر من منیکه جز تو هیچ کسو ندارم نه شوهرم کمک حال من نه کس دیگه ای فقط گاهی اوقات مادرشوهرم که اونم حوصلم بهش نمیرسه از بس حرف میزنه
سلام به همه پسر من هم بیش فعاله البته دکتر نبردیم یه ساله دارم به باباش می گم پسرمون بیش فعالی داره زیر بار نمی ره میگم ببریم پیش یه روان شناس راهنمایی بگیریم می گه من نمی خوام به بچه ام دارو بدم چند روز پیش به خاطر حساسیت برده بودیم دکتر .دکتر وقتی رفتاراشو دید گفت هایپر اکتیوه .باباش به حرف من رسیده بود ولی باز حاضر نیست ببره دکتر واقعا نمی دونم چطور با پسرم رفتار کنم
شهره جون پسرت چند سالشه؟ میدونم سخته.منم مدتی که مشکلات پسرم خیلی زیاد بود مثل شما بودم.ولی قبل از هر حرفی میخوام بگم مواظب خودت باش.به عنوان یک خواهر امیدوارم ازم بپذیری و هوای خودت رو داشته باشی.ببین دوستم این راه مشکله.باید اول باور کنی که فرزندت در بعضی زمینه ها نیاز به کمکت داره و بعد اینکه به خودت روحیه بدهی.من با اینکه35سالمه بیشتر موهای سرم سفیدشدهپسرم چند وقت پیش گفت مامان چرا موهات اینقدر سفید شده!!! گفتم آخه کوچک بودی خیلی اذیتم کردی!!! رفت توی فکر.بغلش کردم و گفتم میخوام برم به خاطر تو یه رنگ قشنگ موهامو بذارم.بعدش گفت دیگه حرصت نمیدم تا رنگ موهات نره باطن بچه ها ساده و آروم هست.حالا بعضی بچه ها شیطنت رو در وجودشون دارند.ولی میشه این شیطنت رو مدیریت کرد.موقع ماساژ موسیقی براش بذار.کودکانه یا موسیقی آرامش بخش.من خودم بیشتر توی خونه موسیقی سنتی مثل صدای سراج و شجریان یا مرتضی پاشایی میذارم.موسیقی در آرامش کودک خیلی موثره.همونطور که مربی پسرت گفته میتونی باهاش برقصی.بچه ها عاشق شادی و رقص هستند.اگر با بچه ها بچگی کنیم،مطمئنا خیلی از مشکلاتشون حل میشه.شهره جون اصلا نشین حرص بخور که چرا شرایط بچت اینطوریه.به این فکر کن که بچه هایی بدتر از شرایط بچت هستند.بچه های معلول نازی که معصوم و بی گناه دارند زندگی رو میگذرونند.شرایط زندگی ممکنه گاهی سخت بشه،ولی یکی اون بالا هست که این سختیهارو میبینه.به خدای بزرگ توکل کن و مطمئن باش مشکلات پسرت باالاخره یه روزی تموم میشه...
مامان حمیدرضا جون اول باید همسرت رو متقاعد کنی که باید درمان پسرت رو شروع کنی.چون هر چه درمان رو زودتر شروع کنی،زودتر هم به نتیجه مطلوب میرسی.به همسرت بگو که الان مثل قدیم نیست که بچه رو رها میکردند توی کوچه و خیابون و مادر براش مهم نبود که بچش شیطون باشه یا نه.بچه هم بیشتر تایم روزانه رو پیش مادر هست و مادر هم باید بتونه از پس تربیت و آموزش بچه بر بیاد.انشاالله میری پیش یک متخصص و نتیجه خوبی هم میگیری.شما هم توی خونه زیاد سرگرمش کن.الان نرم افزارهای آموزشی خوبی برای کودکان هست.من یادمه برای پسرم لوح آموزشی تاتی رو میگرفتم.در زمینه های مختلف آموزش داره.لوح صدا،لوح الفبا و...و همچنین بازیهای فکری مناسب سنش هم مطمئنا خیلی براش میتونه مفید باشه.موفق باشی
سومیسو جون عزیزم تو چقدر با روحیه هستی چقدر خانمی چقدر پر طاقتی خدا انگار تو رو بدای ما افریده عین یک فرشته میای و بهمه ورو دلا گوش میوی هرروقت ناامیوم میام اینجا و مینویسم تا شاید تخلیه بشم از نظر روانی و این تو بودی که همیشه دراولین فرصت میومدی با حرفات دلداریمون میدادی به همه .ممنون از همه ی خانومای گل .بله وتقعا سخته مبپذری ولی دوباره ناامیدی میاد سراغت .باید واقعا قوی باشی تو این راه من میرم سراغ خوردن .گریه میکنم تواتاقم خودمو حبس میکنم تااروم بشم ولیکن چاره ای نیست بقول سومیسو عزیر خیلی ها بدترن .
سومیسو جون خیلی ممنون براش تبلت خریدم کلی توش برنامه و بازی هست براش سی دی عمو پورنگ و تاتی و سی دی محلی طنز خریدم سرگرم می کنم باهاش بازی می کنم ولی خوب دست تنها نمی شه اینطوری به کارهای خونه نمیرسم یه لحظه ازش غافل می شم می بینم یه چیزی رو خراب کرد الان تا این متن رو بنویسم جیش کرد رو فرش .50 روز دیگه 3 سالش تموم می شه از 2 سالگی سعی کردم از پوشک بگیرم ولی ناموفق بودم الان 16 روزه پوشک نبستم ولی باز زیاد موفق نشدم
شهره عزیزم خیلی ممنونم.شما بزرگواری.من اینجارو خیلی دوست دارم.دوستان اینجا با خواهرم برام فرقی ندارند.مامانهای اینجا خیلی مهربون هستند.خدا مامانهای اینجارو خیلی دوست داره...عزیزم مطمئن باش سختیهای زندگی یه روزی تموم میشه.مهم اینه کنار فرزند عزیزت هستی.باید با کمک هم این راه رو به پایان برسونی.می دونم سخته.ولی سختیش رو با عشق مادری میشه به جون خرید.مشکلات در زندگی همه هست.منم خودم خیلی مشکلات دارم...ولی یه جمله هست که میگه: تمام مشکلات را میشود با یک جمله تحمل کرد،خدایا میدانم که میبینی...مطمئنا خدا د راین آزمایش الهی کمکمون میکنه
خواهش میکنم مامان حمیدرضا جون.پسرمنم دستشوییشو تقریبا دیر گفت.یادمه خیلی کثیف کاری راه مینداخت.نگران نباش.پسرها معمولا دیر آموزش دستشویی رو یاد میگیرن.پسرت سن کمی داره.پسر من هم سن پسر شما بود خیلی شیطنت داشت.وقتی یادم میفته گیج میشم.ولی مطمئن باش بزرگ که بشه بهتر میشه.پسرها با یک سال بزرگ شدن کلی تغییر پیدا میکنند.راستی یادمه برای پسرم اون موقع کتاب آموزش دستشویی رو که به صورت شعر بود رو گرفتم.اون براش خوب بود
خیلی ممنون عزیزم من با خوندن مطالب این تاپیک امیدوار شدم خدا یار و یاور همه باشه از این به بعد نهایت تلاشمو می کنم آروم باشم زود عصبانی نشم و تمرین می کنم صبور باشم انشاالله که بتونم موفق بشم
خواهش میکنم مامان حمیدرضا جون.مطمئن باش با صبوری و از همه مهم تر توکل به خدا مشکلات پسرت به زودی تموم میشه.زیاد ببرش بیرون.الان هم هوا دیگه برای پارک بردن عالیه.برات موفقیت را آرزومندم دوستم
2810