2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980991 بازدید | 11748 پست
نانی جون پسر کوچیکه منم دو و نیم سالشه حرف نمی زنه شاید در حد هفت هشت تا کلمه فقط می گه اونم واضح نه دو جلسه بردمش گفتاردرمانی ولی نتیجه خاصی ندیدم ولش کردم گفتم صبر کنم سه سالش تموم شه بعد اقدام کنم براش. به نظرم گفتاردرمانی بهترین راه حله برای اینجور بچه ها
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انیس جون من چند تا از بهتریم روانپزشکان کودک بردم پسرم رو به نظرم خوشابی از همشون بهتر بود. خیلی هم تأکید می کنه روی کاردرمانی و بازی درمانی حتما ببر دخترت رو من یه جا می برم پسرم رو میدون فاطمی هست خیلی از کارشون راضیم یه جای خوب پیدا کن و ببر بیشتر از دارو تأثیر داره
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سلام دوستان عزیزم عسل عزیزم ممنونم.من دلبستگی خاصی به دوستان این تاپیک دارم.یه روزهایی هم بود که خودم با گریه حرفامو اینجا تایپ میکردم...ما باید امیدوار باشیم که باالاخره یه روزی مشکلات بچه هامون تموم میشه.مطمئنا خدا یاریگر بچه هامون و ما خواهد بود...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
انیس جون نمیدونم کدوم صفحات از عوارض ریتالین برای پسرم نوشتم.ولی برات میگم: پسرم ترسو شده بود،از دوش حمام و صدای مگس و زنبور وحشت داشت.بعد از قطع قرص،ترس از دوش حمام از بین رفت.ولی هنوز از صدای مگس و زنبور کمی ترس داره.ولی خدارو شکر مثل قبلا اون وحشت قبل رو نداره.بعد اینکه با مصرف دارو خیلی کم اشتها و لاغر شد.ولی دکترش شربت آکوامارین رو که داد روی اشتهاش تاثیر خوبی گذاشت.دیگه اینکه خیلی زود رنج و عصبی شده بود.کافی بود یک کلمه رو اشتباه بنویسه و بهش بگم پاک کنه...یاد اون روزها میفتم هم گریه ام میگیره و هم خدارو شکر میکنم که بهتر شده.خودم هم موندم در بهبودی الانش ریتالین موثر بوده یا نه؟؟؟ ولی جدا از عوارضی که داشت مطمئنا در تمرکزش بی تاثیر نبوده.انشاالله فرزند شما هم نتیجه خوبی از دارو میگیره و به زودی نیازی به دارو نداشته باشه
منم با نظر عسل جون موافقم.دکتر خوشابی تشخیصش خیلی خوبه و همچنین خوب راهنمایی میکنه.از همه مهم تر کاردرمانی خوب در بهبودی خیلی موثر هست
سومیسو جون و عسل عزیزم از راهنماییاتون صمیمانه متشکرم . سعی می کنم یک وقت از دکتر خوشابی بگیرم واسش ان شا اله که باعث خیر بشه برای کار درمانیم پیگیرم یک جای خوب پیدا کنم . دختر من بعد این دو هفته از مصرف ریتالین زود رنج شده چون الکی بخاطر یک چیز کوچیک اشک می ریزه و ناراحت میشه خدا بهممون کمک کنه ان شا اله بازم ممنون
نینا خانوم کی گفته بچت باهوش نیست؟من سالی10تا بچه مشکل دار راه میندازم..انقدر سخت نگیر عزیزم..مشکلی داشتی بتونم کمک میکنم
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
انیس جون خواهش میکنم.خوشحال میشم بتونیم با هم فکری و تجربیات هم مشکلاتمون رو حل کنیم.شماهم مثل همیشه امیدت به خدا باشه.مطمئن باش یه روزی این مشکلات تمام میشه.فقط صبر میخواد و از همه مهم تر توکل به خداوند مهربان
سلام دوستای گل اگه میشه منو راهنمایی کنید یه پسر 5 ساله بازیگوش دارم که از مهر پارسال پیش 1 ثبت نامش کردم وامسالم یاید بره پیش 2 ، اما تو این هشت ماه چیزایی ازش دیدم که شک کردم به پیش فعالی وعدم تمرکز، طبق گفته معلمش: اصلا به درس توجه نمیکنه، مدام درحال ورجه وورجه کردنه، جواب سوالای معلمو نمیده ، به حرفای معلم توجهی نمیکنه ،در واقع هیچ کار مفیدی یاد نگرفته فقط بعضی وقتا چندتا شعر تو این هشت ماه ، منم تو خونه وقتی میخوام باهاش کار کنم علاقه ای نشون نمیده و مثلا تو نقاشی زود از رنگ آمیزی خسته میشه، زبان هم در حد صفر اصلا چیزی یاد نگرفته، در کل این هشت ماه خیلی بیخود بوده براش ، میشه بگید بچه منم پیش فعاله واگه بله چکار باید بکنم؟😢😢😢
2810