2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
امیدوادم .خونه مادرشوهرم اصلا دوست ندارم برم بخاطر صدرا .وقتیم که پسر خواهرشوهرم نیست مدام حرفشو میزنه دایم مادرشوهرم زنگ میزنه بهم هی میگه اینو بهش بده اونو بهش نده که زبونش زودتر باز بشه الانم گیرداده ببریمش پیش یک اقایی بهش دعا بخونن زبون پسرمن انگار با این چیزا باز میشه .یا خودش یا ازقول مادرش که مادربزرگ شوهرم باشه نقل قول میکنه والا دیوونه شدم اعصاب ندارم هرکی بک چیزی میگه امروز میگن ببرش روانشناس فددا مبگن ببرش دکتر امروز میگن مسکل رفتاری فردا مبگن بیش حسی بخدا موندم .این بچه اندازه 5تابچه ازم حرف گرفت و حرص خوردم تازه الان 3سالشه
امیدوادم .خونه مادرشوهرم اصلا دوست ندارم برم بخاطر صدرا .وقتیم که پسر خواهرشوهرم نیست مدام حرفشو میزنه دایم مادرشوهرم زنگ میزنه بهم هی میگه اینو بهش بده اونو بهش نده که زبونش زودتر باز بشه الانم گیرداده ببریمش پیش یک اقایی بهش دعا بخونن زبون پسرمن انگار با این چیزا باز میشه .یا خودش یا ازقول مادرش که مادربزرگ شوهرم باشه نقل قول میکنه والا دیوونه شدم اعصاب ندارم هرکی بک چیزی میگه امروز میگن ببرش روانشناس فددا مبگن ببرش دکتر امروز میگن مسکل رفتاری فردا مبگن بیش حسی بخدا موندم .این بچه اندازه 5تابچه ازم حرف گرفت و حرص خوردم تازه الان 3سالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای گل من 10 روزیه به بچم نصف ریتالین قبل مدرسش میدم اما از معلمش ژرسیدم تغییری چندانی نکرده البته دیکتشو همشو درست می نویسه اما بعضی اوقات چند کلمه رو در جملات مختلف جا میندازه یکمم فعالیتش تو کلاس زیادتره اما بعد مصرف قرصم تغییری نکرده نظر شما چیه قرص براش مفیده یا نه؟؟؟دکترش گفته بعد 20 روز دوباره ببرمش
در ضمن دخترم 7 سالشه کلا خیلی شیطونه اما درساش خوبه بخصوص ریاضیش عالیه خطشم خوبه دیکتشم خوبه اما بعضی اوقات کلمات رو جا میندازه (معمولا تو هر دیکته 2 تا کلمه رو جا میندازه)یک مشکل دیگشم اینه بعضی مواقع زنگ تفریح که تموم میشه دیر میره تو کلاس و تو کلاسم خیلی با وسایل بقیه بچه ها ور میره
سلام دوستان شهره جون نگران نباش.پسر منم تکلمش اصلا خوب نبود.الان هم گاهی لکنت میگیره که بر اثر خوردن ریتالین بود.نمیدونم چرا بعد از قطع ریتالین اینطوری شد.ولی بازم خدارو شکر که خیلی بهتر شد...ببخش حرف مردم همیشه هست.مردم همیشه باید حرف بزنند.شما روش خودت رو دنبال کن.همیشه از تواناییهای پسرت توی جمع بگو.بذار همه بفهمند پسرت برات خیلی ارزش داره.باهاش زیاد وقت بگذرون.باهم بازی کنید.بچه ها از بازی کردن با والدین لذت میبرند.مطمئن باش خوب میشه و میای اینجا بهمون میگی
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
انیس جون پسر منم وقتی کلاس اول بود ریتالین مصرف کرد.برای پسر منم عوارض زیادی داشت که توی این تاپیک گفتم.نظر شخصی منو بخواه من مخالف ریتالین هستم.ولی مطمئنا تشخیص پزشک مهم تره.ولی به نظر من تا جایی که میشه دارو درمانی رو باید انجام نداد.پسرمن وقتی دارو مصرف میکرد فرقی به حالش نداشت.توی دیکته و ریاضی تفاوت آنچنانی نکرد.ولی چیزی که براش خوب بود همون کاردرمانی ذهنی و گفتار درمانی بود.شما هم زود تسلیم دارو نشو.ببین اگر فرقی نمیکنه بهش نده.بازم هر جور صلاح خودتون هست
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرسی دوستان از هم فکریتون سومیسو جون من الان برای اخر سال میدم بهش تابستون دکترش گفت نمی خواد بدی بعد کلاسهالی قصه نویسی و تاتر و داستان نویسی که با تخیل کار داره اسمش رو نوشتم که هم از قدرت تخیلش استفاده کنه و هم اینکه احتیاج زیادی به تمر کز ندارند واسه همین نمی خواد قرص بخوره راستش منم تغییری ندیدم اما چون دکترش گفت اگه بچه خودم بود قطعا میدادم دارو رو ...منم دادم ان شا اله که جواب بگیرم naniجون من از دارو خانه یک بیمارستان دولتی گرفتم اونا گفتن باید ثبت سایت کنیم تا بیاد بعد یک ساعت رفتم گرفتم
همین دو هفته اخر سالو میدم که امتحاناشو خوب بده کل تابستونو دکتر گفت نمی خواد بدی اما از عوارض دارو یکم کج خلق شده زود گریه می کنه یکمم کم اشتها البته از قبلم بد غذا بود اما الان دیگه کل ساندویج صبحشو میندازه سطل اشغال تو مدرسه بعدشم نهار چند قاشق می خوره شامم همین طور اما دکتر گفت کلا قبل قرص یک چند لقمه بخوره دیگه گیر ندم بهش برای غذا
انیس جون ببر دخترت رو پیش دکتر خوشابی اونم ریتالین تجویز می کنه ولی نه برای همه بچه ها مثلا برای پسر من گفت اصلا ریتالی خوب نیست و بهش دگزامین داد که من راضیم خدا روشکر البته ده روز خیلی کمه برای دیدن نتیجه دو ماه باید بگذره ولی منم خیلی از عوارض ریتالین شنیدم.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
2810