2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 981495 بازدید | 11748 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربان جان نوروفیدبک برای بچه های بالای 7 ساله. زیر 7 سال کاردرمانی انجام می دن. با بازی سعی می کنن توجه و تمرکز بچه رو زیاد کنن و یه سری تمرین هم برای تو خونه می دن.
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
مهربان جون پسرم فقط کلاس اول قرص خورد.خداروشکر بعد از پایان کلاس اول با دکترش صحبت کردم که دارو رو قطع کنم.اونم گفت خودتون ببینید اگر بدون دارو میتونه قطعش کنید.منم خدارو شکر دارو رو قطع کردم.علت قطع دارو هم این بود که خیلی عصبی شده بود.جدا از این ترسو هم شده بود.از خیلی چیزا میترسید.از دوش حمام و مگس و پشه وحشت پیدا کرده بود.خدارو شکر ترسش الان از بین رفته.نمیدونم ریتالین براش خوب بوده یا نه؟؟ولی به قول دکترش نمیشه گفت اصلا فایده ای براش نداشته.مسلما فایده که براش داشته ولی برای پسرم خیلی مشکلات هم به وجود آورده بود
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سارا جون پسرمنم توی 7سالگی ریتالین استفاده کرد.نمیدونم بگم بهش دارو رو بدی یا نه...ولی پسرمن با خوردن ریتالین خیلی عصبی شد.باور کن اصلا قصد ندارم ناراحتت کنم.فقط میخام شرایط پسرم رو موقعی که دارو مصرف میکرد بگم.جدا از عصبی شدن،ترسو هم شده بود.حالا که دکتر گفته بهش بده و یه مدت ببین براش چطوره.اگر دیدی اذیت میشه حتما به دکترش بگو
من خیلی دلم نیخواست باز بیام وبخونم واسه پسرم چه کارا کنم ولیتاپتیکو گم کردم خیلی هم دنبالش گشتم پیدا نکردم حالا جز علاقه مندیهام کردم میام باهاتون همراهی میکنم من الان پسرم 4ساله هست خیلی بهتر شده الان خداقل توی خیابون میدونه ماشین میاد دستشو میده به من یا باباش توی مغازه ها هم میدونه نباید دست به چیزی بزنه.حالا بهتره.ایشاالله بچه های شما هم بهتر بشن طفلی ها خیلی گناه دارن دکتراهم زود قرصو تجویزمیکنن اگر بشه با رفتار درمانی مشکلو حل کردخیلی بهتره
سارینا جون مطمئن باش پسرت خوب میشه.یه زمانی میرسه که باورت نمیشه این آقا پسر همون شیطون کوچولوی دیروز بوده.باهات موافقم کاردرمانی و رفتار درمانی از دارو درمانی به مراتب بهتره