2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980988 بازدید | 11748 پست
دوستان منم مثل نازی معتقدم بیش فعالی بیماری نیست فقط یک مشکل رفتاریه که اگه بفهمیم چطوری برخورد کنیم زود برطرف میشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
نورای عزیز در مورد تست سنجش کلاس اول اصلا نگران نباش. به نظر من که این سنجش اصلا و ابدا اصولی نیست و هیچ ملاک صحیحی برای اینکه متوجه بشیم بچه ای آماده رفتن به کلاس اول هست نمی باشد. در مورد دخترم تابستون گذشته که برای سنجش رفتیم اون خانمی که مسئول آزمون هوش تحصیلی بود به من گفت دخترت اصلا آماده رفتن به کلاس اول نیست و من با ارفاق بهش نمره ی قبولی دادم. اون موقع خیلی ناراحت شدم بخصوص که این حرف رو جلوی کسانی زد که قرار بود همکلاسی های آینده ی دخترم باشند. ولی حالا می گم بر خلاف پسرم که سال اول خیلی سال بدی بود برای دخترم خیلی راحت بود. بدون کمترین دردسری دروس رو یاد گرفت و تنها مشکلش کمی بازیگوشی موقع نوشتن تکالیف هست که اون هم ربطی به هوش یا تمرکزش نداره. پس اصلا نگران نباش، این سنجش خیلی فورمالیته هستش.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان لیلا جون خواهش میکنم.اینجا هممون همدیگرو خوب میفهمیم.با حرفهای نازی جون که برات گفت کاملا موافقم.توکل کن به خدا عزیزم...
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامان لیلای عزیز اغلب دوستان این تاپیک میدونن که من اغلب مخالف دارو دادن هستم بخصوص برای سنین قبل از دبستان که اموزش بچه جدی نیست البته این نظر منه و تخصصی هم نیست اما با تک تک پیشنهاد های نازی موافقم و تاکید میکنم رفتار درمانی حرف اصلی رو در درمان بیش فعالی میزنه بخصوص بیش فعالای تکانشی اصولا کنار اومدن با این بچه ها کار سختیه علتش هم اینه که انرژی زیادی از آدم میگیرن ماهام که قربون هممون جون نداریم و این واقعا خیلی تقصیر بچه نیست خوب البته اگه آرومتر بودن خیلی بهتر بود! ولی حالا که نیستن! پس تنها چاره اینه که اعصاب خودمون رو قویتر کنیم اینو کسی بهت میگه که بعضی وقتا از ناچاری موهای خودشو میکنه! اما بیشتر اوقات سعی میکنم مامان خوبی باشم به عبارتی مطابق با نیاز و شرایط دخترم براش مادری کنم
شیخی به زنی فاحشه گفتا :مستی!
هرلحظه به دام یک کسی پا بستی
گفتا شیخا! هرآنچه گویی ،هستم
اما تو؟چنان که می نمائی ،هستی؟
دوست عزیز ما همه همدردیم و همه حرف همو خووووووووووووووب میفهمیم مثل بقیه نیستیم که الکی از روی شکم سیری توصیه میپرونن :** و اگه حرفی هم میزنیم بر حسب تجربیات خودمونه باور کن روزایی هست که حس میکنم تمام تارهای اعصابم پاره شده و فقط یکیش مونده که اونم در حال پاره شدنه! بهرحال ما همه ادمیم و هرکدوم مشکلات و گرفتاریهای فراوونی داریم نه کوهیم نه سنگیم نه روبات بلاخره خسته میشیم از کوره در میریم کم میاریم ولی مهم اینه که دوباره شروع کنیم
الان دختر خود من بعد از رنگ بازی تو اطاقش که هنوز یه هفته نشده کااااااااااااااااااااااملا تمیز شده و حتی فرشش هم شسته شده رفته حموم قبلش هم رفت دستشویی . بعدم رفت سر وقت سینک خوب چیکار کنم؟ کثیف میکنه دیگه فکر کن کارگرا هنوز داشتن کار میکردن خانم تمام حموم و دستشویی رو قرمز کرد خوب چی بگم؟ تمیزی بلاخره مهمون یکی دوروزه وامروز کثیف نشه فردا میشه و لی الان بیشتر از یک ساعته دخترم بدون راه رفتن روی اعصاب من بازی کرده و الانم رفت حموم با همه اسباب بازیاش و بعدم میاد بیرون کارتون میبینه حالا دیگه نمیدونم تا وقت خواب چطور باشیم ولی فعلا که خوبیم!
کلا سعی میکنم قبل از بکن نکن گفتن و تنش فکر کنم مثلا به خودم میگم خوب همه دستمالا رو ریخت بیرون حالا با دعوا میزاره سرجاش؟ نه پس ولش کنم بزار بریزه من که خودم باید برگردونمشون تو کابینت پس چرا غر بزنم و داد بکشم و بگم:نکــــــــــــــــــــــــــــن!
این سیستم تصمیم گیری با خودت هم خوبه ها نمیدونم امتحان کردین یا نه ما تو هفته دوم هستیم و فکر میکنم خوب پیش میریم نمونه اینکه هر روز صبح خودش لباساشو میپوشه الان از حموم میاد خودش لباس میپوشه کم کم اطاق مرتب میکنه غذا بهتر میخوره چون خودش دلش میخواد مرتب کنه امر و نهی امون کمتر شده ولی حرف میزنه حرف میزنه حرف میزنه ... واااااااااااااااااای و یه سره داره میدوئه یا روی دشکها بالا پایین میپره طوری که پرت میشه میخوره به دیوار و در !!!یا میپره روی مبل و معلق میزنه این کارا منو خیلی عصبی میکنه چون به شدت تمرکز و آرامشمو میریزه بهم بخصوص وقتی میخوایم بریم بیرون امیدوارم با بزرگتر شدن این تکانشگریش هم کمتر بشه انشاااااااالللله!
پسر من تو خونه زیاد شیطونی نمیکنه وای به روزیه که بریم بیرون اینقدر مردم با چشم بد و حرکات بد به آدم نگاه میکنن که اون موقع هست که دلم می خواد زمین دهن باز کنه و من برم توش یا علیرضا رو دوست دارم خفه کنم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
نمی دونم چرا یک سری از مردم ایران این مدلی هستن سریع واسه بچه آدم نسخه می پیچن.
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
مامان لیلا باید بیخیالی طی کنی مردم مگه جای شما می خوان بچه رو بزرگ کنند ؟؟؟ همین مردم نسخه پیچ تحمل ندارند یک روز چنین بچه هایی رو تحمل کنند پس آستانه ی تحملت رو بالا ببر. بچه شما مشکل حاد و جدی نداره، این نگاه مردم هست که مشکل رو جدی می کنه
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810