2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن یا تو اطرافیانشون چنین بچه ای دارن.......

| مشاهده متن کامل بحث + 980999 بازدید | 11748 پست
ترلان جون انشاالله روز به روز پسرت پیشرفت کنه.به نظر من ریتالین روی بعضی افراد مثل پسر من تاثیر بدی داره.ولی پسر شما و یکی از دوستان دیگر این تاپیک که بهاران جون هست برای پسرش ریتالین رو استفاده کرده و نتیجه خوبی گرفته.خدارو شکر تاثیر دارو برای پسر شما مفید بوده.موفق و سربلند باشه
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان
کلاس سوم اجتماعی به درسها اضافه میشه ولی درس شیرینیه و چیزهای زیادی به بچه ها یاد میده مثل بازیافت زباله ها ...منابع طبیعی ...انواع خانه ها...زندگی عشایری و روستایی و شهری و....
ریاضی هم سخت تر از سالهای قبل شده ولی کتاب فارسی کم حجم تر و آسونتر شده
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جون نمیدونم چرا ریاضی رو دارند این همه سخت میکنند.همین ریاضی دوم خیلی سنگینه.ولی خداروشکر پسرم خوب یاد گرفت.ولی مطالب برای بچه ها سنگینه.طفلکیا باید یه جوری یاد بگیرند
بچه ها رفتم دکتر گفتن به پسرم ریتالین بدم به نظر شما 4سال و 5 ماهشه زود نیست دکتر که می گفت نه چون سال دیگه باید بره پیش دبستانی باید از الان در مان رو شروع کنیم راست یا دروغ گفتنش رونمی دونم ولی گفت پسرت فقط برای 1 سال دارونیاز داره
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
مامان لیلا جون اکثر دکترها میگن ریتالین زیر6سال استفاده نشه.به نظر خودت واقعا لازمه ریتالین رو براش از الان شروع کنی؟؟بهتر نیست با بردن به کلاسهای ورزشی انرژیش رو تخلیه کنه یا خودتون باهاش زیاد بازی کنید.شما کدوم شهرهستی که ریتالین رو نتونستی پیدا کنی؟
سومیسو جون بد بختی اینه که سر هیچ کلاس نمیمونه بردمش ژیمیناستیک نموند می برمش پارک جو میگیرتش کارهای عجیب غریب میکنه نشستم تو خونه از خونه نمی تونم تکون بخورم
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگری از بالا نگاه کند، و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند...
یه بچه میبینه تو مایه های خودش دیگه ما اون مچ میشه روزگارم رو سیاه میکنه
مامان لیلا جون نگران نباش.مطمئن باش با بزرگتر شدن خوب میشه.منم این نگرانیهارو داشتم.یه توصیه خواهرانه دارم.البته اگر قابل باشم...زیاد حرص نخور.من الان سردردهای بدی گرفتم.میدونم نتیجه اون حرصهای الکی گذشته ام بوده.بچه هامون بزرگ میشن و متاسفانه ما باید بعدش درد بکشیم.من خودم اگر به گذشته برمیگشتم بی خیال خیلی چیزا میشدم.اول از همه مواظب روح و جسم خودت باش و بعد فرزند نازنینت...
مرسی دوستم حرفات دلگرمی میده شوهرم هم همیشه بهم میگه میگه اول خودتو دوست داشته باش بعد علیرضا رو
سلام به همه دوستان قدیم و جدید بخصوص به نورای عزیز که خیلی دلم براش تنگ شده بود. داشتم پستهای چند روز اخیر رو می خوندم به خودم گفتم باید یک بار دیگه به خودم و بقیه این یادآوری رو بکنم که که بیش فعالی یک بیماری نیست. شاید درصد بسیار کمی از بیش فعالین اختلال شیمیایی مغز رو داشته باشند در حالی که درصد بیشتری از این بچه ها اختلالات رفتاری دارند که منجر به تحرک بیش از اندازه و عدم تمرکز میشه . دارو قطعا به بهبود شرایط کمک می کنه ولی برای درمان قطعی باید به تغییر سبک زندگی و تغییر روش های تربیتی به طور اساسی فکر کرد. اگه بتونیم اون کمال گرایی و وسواس و سخت گیری رو که پروین هم بهش اشاره کرد در وجود خودمون متعادل کنیم به مرور خیلی از مشکلات بچه هامون کمتر میشه . برای رفع مشکلات این چنینی نباید فرصت رو از دست داد. این دوران طلایی حداکثر تا پایان دوره دبستان هستش و بعد از اون شخصیت بچه ها فرم و انسجام لازم رو گرفته و دیگر تغییر دادنش بسیار سخت میشه . پس قبل از اینکه به فکر درمان بچه های بیش فعال باشیم به فکر درمان مشکلات روحی و رفتاری خودمون باشیم. مادری که از نظر روحی در سلامت کامل به سر ببره و روحیه ای جذاب، با نشاط و فعال داشته باشه قطعا می تونه با کمی دقت و توجه فرزندانی آرام و متمرکز و شاداب تربیت کنه.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

مامان لیلا اکثر مادرهای این تاپیک تجربه دادن ریتالین رو دارند. صادقانه بگم این دارو بسیار پر عارضه هست و الان در معدود کشورهایی تجویز میشه. در کشورهای پیشرفته برای کنترل علائم بیش فعالی و عدم تمرکز از روشهای غیر دارویی استفاده می شه. و لی در ایران متاسفانه این دارو خیلی تجویز میشه و شاید علتش هم این هست که بچه ها در سن مدرسه باید همپای سایر همکلاسی هاشون پیش برن و گرنه در مدرسه مورد تحقیر و تنبیه قرار می گیرن. و چون ما مدارس مخصوص بچه های بیش فعال نداریم بنابراین مجبور هستیم برای اینکه بچه مون در کنار سایر بچه ها بتونه سر کلاس بشینه و درس بخونه بهش ریتالین بدیم. این دارو سریع الاثرهست و مدت اثرش هم بین 4 تا 6 ساعت هست. یعنی شما می خواهید دارویی که کم عارضه هم نیست از الان به پسرتون بدهید که به مدت 4 تا 6 ساعت اون رو آروم نگه داره ؟؟؟ خب اگه نیاز به چند ساعت آرامش دارید بهتره همون ریسپریدون رو بهش بدهید. من براتون یه پیشنهاد دیگه دارم. خودتون برای پسرتون یک برنامه مشخص روزانه تهیه کنید. این برنامه شامل رسیدگی کامل غذایی، برنامه های آموزشی ، تفریحی باشه. این برنامه رو با روزی یک ساعت شروع کنید. یعنی یک ساعت متمرکز برای پسرتان باشید. غذاهای مورد دلخواهش رو درست کنید. اگه خوب غذا نمی خوره با رنگ آمیزی غذاها و استفاده از ظروف قشنگ و .... بهش غذا بدهید. وقتی از سیر بودنش مطمئن شدید، برنامه آموزشی رو شروع کنید. این برنامه رو خیلی مفرح و با استفاده از کتاب ها و وسایل کمک آموزشی شاد و رنگی برنامه ریزی کنید. هر جا که احساس کردید دیگه تمایلی به یادگیری نداره برنامه رو قطع کنید. می تونید این آموزش رو از روزی پنج دقیقه شروع کنید و مثلا هر روز یک دقیقه اضافه کنید. بازی های مورد دلخواه پسرتون رو انتخاب کنید و دوتایی با هم بازی کنید. برای بازی زمان بیشتری در نظر بگیرید مثلا از روزی یک ربع شروع کنید و به روزی چهل و پنج دقیقه برسونید. سعی کنید قسمت زیادی از این بازی ها با تحرک بسیار همراه باشه . بعد از بازی دوباره برای تقویت قوای جسمی و ذهنی میان وعده های زیبا و خوشمزه با کمک خودش تهیه کنید. با وجودی که می دونم بیرون رفتن با پسرتان خیلی سخته ولی این کار رو دریغ نکنید. پسر شما الان در سنی هست که معنای قانون رو تا حدودی می فهمه. پس موقع بیرون رفتن قوانین رو بهش گوشزد کنید. هر روز فقط یک قانون نه بیشتر. قوانین سخت و غیر عقلانی نباشه. شما نباید از پسرتان انتظار داشته باشید همانند یک مرد بزرگ عمل کند. شیطنت و کارهای عجیب و غریب و بعضا آزار دهنده نباید شما رو از کوره در ببره . حمام و آب بازی فراموش نشه. با یک لگن آب و دوتا تفنگ آبپاش و چند تا رنگ انگشتی می تونید یه بازی خیلی مهیج راه بیاندازید. راستی از رقض و موزیک هم غافل نشوید. موزیک عالیه .
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

2810